Sunday, July 24, 2011

Dezbateri… Dezbateri… Care e adevărul? (III) – Rubrică întreţinută de Ioan Târziu


Mai zilele trecute un commentator îl sfătuia pe fratele Nicolae Rădoi să fie drept şi să rectifice o informaţie pe care acesta o dăduse într-unul din articolele sale (aici)

 Iată mai jos comentariul Anonimului şi răspunsul fratelui Rădoi.

Anonymus said:

V-a explicat Razvan că comentariul fratelui Daniel Branzei era la altceva, şi nu la comflictul lui Razvan cu Paul Dan. Fiţi drept şi rectificaţi acest lucru în postarea d-voastră. Cu pretuire.

Şi iată răspunsul fratelui Rădoi:

Lui Anonymus, cel indignat de “nedreptatea” comisă pe acet blog

Am rectificat ceea ce propuneţi cu atâta indignare  (aici),

 dar se pare că nu citiţi decât ce vă place. Ar fi bine să vă îndoiţi nu de dreptatea mea (care m-am dus la închisoare apărând principiile biblice), ci de dreptatea celor ce spun una şi fac alta, a celor ce au refuzat să sufere pentru credinţă în România şi ca parte a „dreptăţii” lor au mai şi trădat pe fraţi pe ici şi pe colea.

Apoi, ar fi bine dacă aţi trage la răspundere pe cei care au refuzat să facă dreptate Bisericii Baptiste păstorite de fratele Nelu Brisc, care anul trecut a fost victimizată de adeptul noilor teorii străjereşti, pe când cel a cărui „dreptate” se pare că o apăraţi (preşedintele Daniel Brânzai) a apăsat Biserica Baptistă din Portland şi nu pe cel ce o hărţuia cu noile lui revelaţii, cu noile lui pretenţii de profet, şi cu ultimatum-ul ce îl dădea păstorului Bisericii. De ce nu aţi intervenit atunci de dragul dreptăţii?

Şi dacă sunteţi atât de dornic să vedeţi dreptatea triumfând, de ce nu aţi spus nimic atunci când au fost aleşi în fruntea Asociaţiei oameni care au în trecutul lor păcatul trădării fraţilor lor din România? Vi se pare drept ca acei indivizi care au trădat pe fraţii lor în România să fie promovaţi şi aici să fie în fruntea Asociaţiei?

Preşedintele Asociaţiei mi-a reproşat şi el cu indignare că bănuiesc prezenţa lupilor în Asociaţie fără să am nici o dovadă, decât bănuielile mele. Apoi mi-a cerut să spun cine sunt lupii din Asociaţie. I-am oferit numele celor vinovaţi de trădarea fraţilor din Caransebeş, persoane care au făcut jocul autorităţilor comuniste, şi apoi au venit în America pentru a fi răsplătiţi şi aici pentru slujbele lor fiind plasaţi în fruntea Asociaţiei. După această informaţie, preşedintele a tăcut mâlc, şi nu a mai vrut să continue dialogul început. E aceasta dreptatea de care vorbiţi?

Şi dacă tot sunteţi impresionat de „dreptatea” preşedintelui Asociaţiei, de ce nu l-aţi tras la răspundere pentru că a asistat la coruperea procesului de vot de la Congresul la care a participat la Timişoara, şi în loc să fie indignat şi să condamne acele alegeri corupte, a făcut o glumă de genul „Nu e important cine votează, ci cine numără voturile!” Aceasta e „dreptatea” pe care o apăraţi cu indignare?

Simplu fapt că nu aveţi curajul să vă apăraţi ideile sub propriul nume îmi spune ceva despre simţul dumneavoastră de dreptate! E păcat că vreţi să îl răspândiţi şi la alţi cititori!

No comments: