Friday, November 25, 2016

Istoria celor trei colonei de Securitate


Incercarea de citire a Raportului Comunitatii de Timisoara privind excluderea lui Nicolae Radoi si a lui Petru Cocartau


Una din plangerile constante ale celor ce ne investigau si a Uniunii Baptiste era ca Securitate nu incerca niciodata sa-i ajute dupa cum se vede din raportul de mai jos.Mai tarziu  dupa ce m-am intalnit cu unii din ei am inteles ca de fapt ei ne simpatizau pentru curajul nostru si stiau ca noi eram cei care aveam dreptate si nu cei de la Comunitatea de Timisoara ori de la Uniunea Baptista pe care ei ii priveau cu dispret.

Tuesday, November 15, 2016

Căderea Hillary-ei, un miracol american!

Maria Goron a publicat:" A fost “avortata” de poporul American cu tot ceea ce a reprezentat ea, Hillary Clinton, ca membra a elietei oculte: coruptie, aroganta, minciuna, agenta a islamizarii, impunerea anormalului ca stil de viată, dictatura minoritatilor homo,  avortul prenat"(citiți mai departe).


Tuesday, November 1, 2016

Am o propunere pentru cei ce iubesc partidul Hillerist

Dacă este vorba de domeniul politic, față de România am avut două dorințe mari: să cadă comunismul, iar după căderea acestuia să se prăbușească PSD-ul, așchia partidului comunist ce a adoptat o față umană pentru a înșela pe alegători. PSD-ul este mânat din umbră de fosta securitate și numai proștii pot crede în bunele intenții ale acestui partid, care a infiltrat și celelalte partide pentru a le deraia și a le discredita.

În SUA am  avut de asemenea două dorințe mari. Să cadă partidul democraților, populat de socialiștii și demagogii americani, și să triumfe adevărul. Partidul Democrat sau Hillerist este o pacoste pentru America așa cum a fost hitlerismul pentru Germania. Necazul este că cetățenii germani au prins prea târziu adevărul, după ce țara le-a fost distrusă de naziști. Se pare că nimic nu îi poate scote din prostie pe alegătorii americani decât un duș rece prin venirea la putere a socialiștilor!

Mă tem că și America este populată cu mulți naivi care cred propaganda Hilleristă și votează ca oile ce se duc buluc după una căpiată. Cunosc cazuri de oameni ai căror părinți au fugit din România pentru a scăpa de socialism, iar ei aici s-au decis să voteze pentru socialism! Să clarificăm lucrurile:

Partidul Hillerist sau Democrat luptă împotriva lui Dumnezeu și a credinței. Asta pe de o parte voind să elimine libertatea religioasă din America, iar pe de altă parte activează intens pentru promovarea perversiunilor de tot felul, mai ales a celor ce s-au impus la Sodoma. Astfel s-a ajuns la situația în care creștinii sunt ridiculizați și sodomiții lăudați. Cine poate vota pentru un asemenea partid, dacă mai are cât de cât minte?

Partidul Hillerist susține masacrarea copiilor nenăscuți, astfel că aproape un milion de copii sunt avortați anual în America, unii prin metoda sadică a nașterii parțiale după care copilul este dezmembrat și omorât în chinuri groaznice! Ce creștin poate vota pentru un asemenea partid? Numai cei ce nu mai au conștiință și nu le pasă de uciderea celor mai vinovați membrii ai societății!

Partidul Hillerist a corupt instituțiile Americii care au avut o reputație de imparțialitate, așa cum a fost FBI. Astăzi, conducerea FBI-ului este subjugată intereselor Hilleriste iar Departamentul Justiției face jocul acelelași persoane odioase ce a vândut țara intereselor străine pentru avantaje financiare!

Partidul Hillerist nu ascunde faptul că vrea să mărească impozitele cetățenilor, dar îi orbește pe cei proști susținând că va incrementa doar impozitele celor bogați. Exact același lucru l-a spus și Obama când l-au vota aceeași nesocotiți, dar în realitate a mărit impozitele tuturor cetățenilor ce plătesc taxe (că pe a celor ce nu plătesc nu a avut cum să le mărească!). Nesocotiții votează cu cei care promit mai mult prostimii! N-au învățat nimic din cei opt ani de degradare economică adusă de Obama. Mărirea taxelor nu face altceva decît să submineze hărnicia celor conștiincioși, care se văd obligați să renunțe la roadele muncii lor în favoarea celor leneși.

Le propun tuturor celor ce cred promisiunile Hilleriste și s-au hotărât să îi dea votul să se mute repede în Cuba. Acolo vor avea imediat condițiile pe care le visează în cazul în care cea mai coruptă politiciană din istoria Americii pune mâna pe putere. Acolo au deja un stat polițienesc, o camarilă coruptă ce domină scena politică și mase mari de oameni sărăciți care se bucură de succesele tot mai mari ale socialismului! Le cumpărăm noi biletul de avion one way!