Sunday, January 5, 2014

Apostatul ce a declarat război Bisericilor Domnului

A murit cu vreo săptămână în urmă, după ce timp de 35 de ani s-a străduit să submineze bisericile. În anul 1988 a prezis răpirea Bisericii. Când lucrul acesta nu s-a întâmplat, a susţinut că de fapt atunci a început Necazul cel mare şi nimeni nu se mai poate pocăi. Când şi-a dat seama că are audienţă mare la emisiunile sale de radio, şi-a schimbat poziţia şi a decretat sfârşitul perioadei necazului ce, chipurile, îi opreşte pe oameni de la mântuire.

A prezis din nou răpirea Bisericii în 1994, şi când profeţia lui nu s-a materializat, a susţinut că în anul 1994 a încetat epoca Bisericii. De atunci nimeni nu mai poate fi mântuit dacă rămâne într-o biserică organizată cu preoţi şi păstori. Pot fi mântuiţi numai cei ce ies afară din biserici şi practică credinţa în grupuri mici care nu se numesc biserici, ascukltând ceea ce el le spune la radio. Mulţi l-au urmat în prostia lor fără să ştie încotro se îndreaptă. Au acceptat orbeşte doctrinele sale ce îl proclamau pe el singurul care mai are adevărul în epoca prezentă.

A prezis din nou sfârşitul veacului şi venirea a doua a Domnului Isus pentru ziua de 21 mai 2011, susţinând că la ora 6 AM începând din Australia tot pământul va fi zguduit de cutremure şi oamenii vor murii cu milioanele, până când, la 21 octombrie 2011  tot pământul va fi distrus. Când şi această profeţie l-a dovedit a fi un profet mincinos, a susţinut că prezicerea lui trebuie interpretată spiritual, şi nu literal. Prin elucubraţiile lui şi prin învăţătura lui a subminat credinţa a milioane de oameni, doarece a avut acces la transmiterea mesajelor sale pe calea aerului, având la dispoziţie peste 100 de staţii de radio în USA şi multe altele în afara Statelor Unite. S-a numit Harold Camping şi a fost preşedintele organizaţiei Family Radio.

No comments: