Saturday, January 18, 2020

Fratele Paul Negruț și lupta împotriva socialismului progresist

Fratele Paul Negruț și lupta împotriva socialismului progresist

Foarte bun articolul pus de fratele Paul Negruț (articolul se poate citi aici: 
http://newsnetcrestin.blogspot.com/2018/06/paul-negrut-educatie-parentala-sau.html ), îndrăznesc însă să fac câteva comentarii:
1. Strategia națională de educație parentală este pentru anii 2018 - 2025. În cazul acesta a fost tatonat terenul în România pe vremea PSD-ului, partid neocomunist, care are aceeași strategie precum socialiștii și progresiștii europeni, cei care lucrează prin ONG-urile amintite de fretele Negruț, în România.
Destul de bine spuse lucrurile pe nume, însă cu vreo doi ani mai târziu și în momentul schimbării puterii politice, mă gândesc că atacul trebuia făcut direct la partidul PSD-ist care a fost un distrugător de țară până-n acest moment.
2. Deja societatea creștină din România are bine structurată agenda socialist progresistă care se dorește a fi implementată în țara noastră și momentan are nevoie de soluții. Fratele Paul nu ne-a prea dat soluții la problema subliniată de dânsul. Poate că ar fi timpul ca profesori de la cultele neoprotestante să se implice mai mult și să aducă soluții viabile la problema atacului socialiștilor asupra familiei și bisericii.
3. Din punct de vedere creștin, eu cred că noi ar trebui să avem un Plan de lucru exact privitor la strategia antiprogresistă din societatea din România, ca de exemplu:
- Rugăciune în toate Bisericile pentru intervenția lui Dumnezeu în stoparea acestor agende progresiste socialiste
- Implicarea unor oameni creștini conservatori în politica din România și în forumuri de promovare a familiei și bisericii din punct de vedere biblic.
- Scrisori deschise politicienilor și celor care decid soarta României vizavi de educația copiilor prin care să fie descoperit acest plan diabolic progresist și aduse soluții reale.
- Protest al creștinilor în București prin care să se ceară guvernului și factorilor de decizie să oprească distrugerea familiei și a Bisericii în societatea din România și Europa.
- Deschiderea de forumuri publice la posturile de Radio și TV creștine, în care să fie invitați factori de decizie și-n care să fie discutate atacurile progresiste și ateiste din societatea din România.
- Condamnarea agendei socialist progresiste în institutele teologice din România, având în vedere că strategia aceasta a fost îmbrățișată de multe culte creștine, inclusiv protestante.
- Rugăciune ca Dumnezeu să ridice oameni politici în România care să stea împotriva curentului, așa ca președintele Trump în Statele Unite, în acest sens trebuie o colaborare la nivel European cu cei din cultele creștine din Europa, ca împreună să fie înțeles pericolul progresist-socialist și oamenii să aleagă la conducerea politică și religioasă creștini conservatori, cei care apără familia și apreciază rolul Bisericii în societate.
- Un exemplu care să-l luăm de la creștinii conservatori din Statele Unite care deja au experiență cu lupta antiprogresiști-socialiști și să ne rugăm pentru ei și președintele Trump.
- Chemarea bisericii la trezire și întoarcere la Scriptură, având în vedere că astăzi foarte mulți pastori și membrii ai bisericilor creștine au luat-o pe calea materialismului și s-au îndepărtat mult de Adevăr, prin aceasta îmbrățișând toleranța și dragostea de tipul socialist, așa că au ajuns în biserici să-ți dea învățături după poftele lor. Starea Bisericilor a ajuns dezastroasă și azi multe organizații creștine sunt de tipul ONG-urilor socialiste, luptă să implementeze agenda progresistă în bisericile creștine și din aceste organizații fac parte și mulți pastori români. Important este ca pastorii care implementează și fac parte din organizații de felul acesta să fie condamnați public și chemați la pocăință.
Etc......
Cam asta așteptam ca o completare la articolul fratelui Negruț, însă poate urmează o partea a doua în care poate putem avea soluții concrete și un Plan de lucru privind strategia noastră de a lupta împotriva curentelor progresist socialiste.
Nicolae Rădoi

No comments: