Sunday, September 4, 2011

SA TINEM LUMINA APRINSA!!!


Din ce scriem mai multe articole dintr-aia se trezesc amintirile mai multor cititori. Un alt comentariu mi-a rascolit amintirile ; il gasiti mai jos…Si el mi-a adus aminte de vremuri cind cu toate eforturile pe care le faceau comunistii sa ne inchida bisericile, noi construiam si largeam si pastram locasurile Domnului.  Aud ca se inchid multe Biserici pe-aici prin America, din cauza economiei…si pare greu de crezut ca economia unor tari comuniste a putut sa mentina pe timp indelungat Bisericile deschise…ca fratii nostrii de credinta au facut tot felul de sacrificii dind pina la jertfa pentru ca sa mentina becurile aprinse …si nu de putine ori dindu-se pe ei insisi ca o jertfa vie, placuta Lui Dumnezeu. Nu cei care s-au vindut si au ingenunchiat si au fost pirisii fratilor lor au tinut usile Bisericilor deschise ci oamenii simpli – aceia care L-au iubit pe Domnul Isus; la fel de simpli ca si pastorii pe care i-au vizitat ingerii anuntindu-le nasterea Pruncului Sfint sau pescarii care i-au devenit Ucenici.
Sa ne straduim sa tinem becurile aprinse si astazi. Este mare intunecime in lumea asta…si mare nevoie de Lumina…de Adevarata Lumina!!!

Fratele Tom spune: Nicolae Radoi e un on plin de energie, plin de viata si a facut mult bine, a construit Biserici in Jud Caras -Severin pe Valea Bistrei la Maru , Bautari si Otelu Rosul si la Turnul Ruieni la fel; sunt mandru ca l-am intanit pe acest om! Este un om a Domnului! Daca cineva stie cum sa intors Radoi la Dumnezeu poate sa scrie ca e foarte interesant si pot spune ca e un om deosebit si curajos un om care nu cunoaste frica dar cunoaste pe Domnul Isus!Comitetul crestin român “Apararea Libertatii Religioase si de Constiinta” ALRC afiliat la “Christian Solidarity International”, Zürich, Elvetia.

1 comment:

Anonymous said...

Va invitam sa aruncati o privire peste Blogosfera Crestina.

http://blogosferacrestina.blogspot.com/