Thursday, November 1, 2012

Un vot pentru Obama


Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru sângele celor avortați datorită politicii președintelui de opoziție față de restrângerea practicii avortului și acordarea de subvenții agențiilor ce promovează avortul. Cei ce votează pentru Obama vor avea mâinile mânjite de sângele nevinovat al copiilor avortați.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru sângele creștinilor vărsat de musulmanii radicali ce se simt încurajați de faptul că administrația Obama nu i-a semnalizat ca teroriști și nici nu a acționat împotriva lor. Exemplu este facțiunea Boko Haram din Nigeria ce ucide zilnic creștini, dar pe care președintele Obama a refuzat să o declare o organizație teroristă. Cine votează pentru Obama este vinovat de sângele fraților noștri vărsat de isalmicii încurajați de politica lui Obama.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă culpă vis-a-vis de ruina morală a țării de care este responsabil în primul rând președintele Obama fiind primul președinte american ce susține „căsătoria” homosexualilor. Cei ce votează pentru Obama pot să își asume meritul pentru legalizarea uniunilor nelegiuite sau a „căsătoriilor” sodomiților.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru orientarea țării spre socialism și implicit totalitarism, având în vedere politica anunțată mereu de președintele Obama de redistribuire a bogățiilor (citește: a lua de la cei ce muncesc onest și a da politicienilor de aceeași orientare stângistă cât și celor ce refuză să muncească).

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru degradarea militară a Americii și orientarea societății spre o realitate politică globală cu un guvern ce va domina și va duce la apostazie pe toți locuitorii pământului.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru răspândirea influenței islamului în lume și instaurarea terorii islamice.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru situația în care Israelul este tot mai izolat în lume și declarat răspunzător de toate neajunsurile Orientului Apropiat și ale lumii.

Ce înseamnă un vot pentru Obama?  Înseamnă respingerea binecuvântării ce vine din susținerea Israelului și asumarea blestemului ce vine peste cei ce blestemă poporul lui Dumnezeu. Islamul blastămă Israelul. Obama susține islamismul mondial.  Cei ce votează pentru Obama invită blestemul în viața lor și a familiilor lor.

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă vinovăție pentru încetarea influenței pozitive a Americii în lume. America a demonstrat eficiența unui sistem politic bazat pe valorile morale ale Cuvântului lui Dumnezeu, a eliberat națiuni de sub tiranie, a apărat popoare de agresiune, a salvat de câteva ori societatea vestică de înrobire și distrugere, a ajutat creștinii persecutați din toată lumea și a primit pe refugiații politici care urmau să fie devorați de fiara totalitarismului. O Americă slăbită sau adormită înseamnă victoria monștrilor zămisliți de ideologii înstrăinați de Dumnezeu.   

Ce înseamnă un vot pentru Obama? Înseamnă un vot  pentru sărăcirea țării, pentru distrugerea spiritului capitalist și degradarea socială prin care tot mai mulți oameni depind de îndemnizații guvernamentale și sunt înrobiți leviatanului guvernamental.

Ce înseamnă un vot pentru Obama?  Înseamnă pro-islamism și implicit anti-americanism și anti-creștinism.

Trăiască Domnul și binecuvântată să fie stânca mea! Să piară dușmanii din țară! Să dea Domnul ca America să fluture în continuare steagul libertății pentru încă un sfert de mileniu, așa cum a făcut-o de la fundarea sa până acum. Fie ca Isus Christos să stăpânească în societatea americană fiind Domnul și Mântuitorul generației în care trăim!

No comments: