Tuesday, October 30, 2018

Însăşi suveranitatea Statelor Unite s-ar putea să fie joc, articol scris de Daymond Duck

Însăşi suveranitatea Statelor Unite s-ar putea să fie joc, articol scris de Daymond Duck

şi tradus de Doru Motz după originalul publicat pe: October 28, 2018  RRadmin7  
Marşul lumii către împlinirea totală a profeţiilor Bibliei continuă să se desfăşoare în fiecare zi.
Întâi, un cititor mi-a trimis linkul unui nou videoclip de şase minute din New American care trebuie neapărat vizionat:
Nu pot prezice viitorul, dar sunt convins că dacă doamna Clinton ar fi câştigat precedentele alegeri prezidenţiale, probabil Statele Unite ar fi încetat să mai fie o naţiune suverană.
Sunt recunoscător că preşedintele Trump se opune din răsputeri agendei globale pe care doamna Clinton în mod clar o sprijină.
Dar potrivit celor citite de mine şi judecând după videoclipul New American menţionat mai sus, acordul NAFTA al preşedintelui Trump trebuie să fie „înlocuit” cu USMCA (U.S-MEXICO-CANADA AGREEMENT) pentru a putea da curs programului UN Sustainable Development Goals(respectiv un guvern mondial până an anul 2030, care va „subordona” Statele Unite acordurilor globale ale Naţiunilor Unite.
Dacă Senatul Statelor Unite va aproba acest acord, dispariţia suveranităţii Statelor Unite şi apariţia satanicului guvern mondial se va arăta la orizont.
În al doilea rând, Partidul Democrat a trimis recent străinilor din statul Texas buletine de vot deja completate, prin care îi îndeamnă pe aceştia să voteze ca cetăţeni americani în alegerile legislative  parţiale din 6 noiembrie.
Democraţii vor ca străinii ilegali de pe teritoriul Statelor Unite să fie trataţi ca cetăţeni ai lumii, iar nu ca cetăţeni ai ţărilor de provenienţă, cu alte cuvinte, să aibă cetăţenie globală, nu naţională.
Acesta este un guvern mondial şi nu e singurul motiv pentru care cred eu în ceea ce am declarat despre doamna Clinton, respectiv că doreşte să predea suveranitatea Americii!
Puneţi-vă întrebarea: „De ce conspiră Democraţii cu străinii (imigranţii ilegali) să falsifice apropiatele alegeri legislative parţiale, din moment că cred că aşa-numita conspiraţie a ruşilor este greşită?!”
Trebuie să ştiţi că aceste alegeri legislative s-ar putea să fie foarte strânse şi imigranţii ilegali ar putea decide cine va deţine frâiele puterii!
În al treilea rând, tocmai pe când redactam acest articol, o caravană alcătuită în cea mai mare parte din persoane bine-îmbrăcate şi aparent bine-hrănite (deşi câţiva s-ar putea să fie săraci) şi uneori violenţi imigranţi din America Latină se îndreaptă spre Statele Unite, cu intenţia de a pătrunde cu forţa în această ţară.
Potrivit unui comentator de televiziune, costă aproximativ şapte mii de dolari (costurile aprovizionării cu alimente, cu apă, cu adăpost, cu bilete de autobuz/tren, ş.a.m.d.) ca o singură persoană să petreacă mai multe săptămâni pe drum din America Centrală până în Statele Unite (în total 35 de milioane de dolari pentru 5.000 de persoane, iar unii comentatori afirmă că procesiunea ar putea avea în final 20.000 de mii de persoane).
Or, săracii, flămânzii şi şomerii din America Centrală nu dispun de 7 mii de dolari (nici chiar mulţi americani nu dispun de şapte mii de dolari cât costă acest voiaj de mai multe săptămâni).
Însă cei care dispun de şapte mii de dolari în America Centrală sunt bogaţii, iar nu săracii cetăţeni!
Unii comentatori afirmă că George Soros (miliardarul care donează milioane de dolari cauzei Democraţilor) şi Naţiunile Unite sunt adevăraţi contribuabili ai acestui proiect!
Când Mexicul a arestat pe unii din aceşti imigranţi pentru acte de violenţă, ONU a intervenit.
Am văzut un videoclip cu unii oameni purtând căştile [albastre] ONU în faţa imigranţilor.
În al patrulea rând, cu privire la genul de oameni din care s-ar putea să fie alcătuită caravana, trebuie să ştiţi cu organizaţia Judicial Watch a dat publicităţii în iulie 2018 un raport care afirmă că printre aşa-numiţii imigranţi „procesaţi în timpul administraţiei Obama erau ucigaşi, violatori, traficanţi de droguri, prostituate şi traficanţi de persoane”.
Cei mai mulţi oameni din actualul convoi probabil sunt oameni cinstiţi, însă este un fapt dovedit că din componenţa grupurilor din trecut au făcut parte oameni primejdioşi.
După slobozirea acestor oameni în Statele Unite, guvernul nostru le va pierde urma.
Oficialii mexicani au stabilit puncte de control pentru strângerea de informaţii despre aceşti imigranţi, dar mulţi imigranţi au ignorat acest puncte, mergând mai departe.
Alţii au mers prin apă ocolind aceste puncte de control, aşa că nu s-au strâns niciun fel de informaţii.
În al cincilea rând, în ce priveşte imigrarea, ONU şi guvernul mondial: în 2016, fostul preşedinte Barack Obama a iniţiat o conferinţă pe tema imigraţiei, care, în final, a redactat documentul Global Compact on Migration.
În iulie 2018, ONU a votat aprobarea unui proiect al Acordului Global al preşedintelui Obama, dar preşedintele Trump şi premierul Ungariei s-au opus. 
Acest Acord Global cu privire la Migraţie urmează să fie semnat în luna decembrie a anului acesta.
Atunci acest în baza acestui Pact Global ONU asupra Migraţiei va fi legal ca imigranţii (inclusiv criminali periculoşi, ISIS, Talibani, MS-13, traficanţii de copii, etc.) să treacă orice frontieră doresc, întrucât imigraţia va fi „un drept uman global”.
Să ştiţi că numai în luna octombrie, serviciul de pază a frontierelor americane deja a confiscat tone de droguri de la aşa-numiţii imigranţi care au trecut graniţele SUA.
În al şaselea rând, potrivit unor relatări de presă, aceşti imigranţi se vor califica pentru a primi educaţie gratuită, asistenţă medicală gratuită, timbre alimentare, un cec lunar, ş.a.m.d., în timp ce costurile dezastrelor naturale şi al datoriei naţionale a Americii au cunoscut o creştere fără precedent!
Datorită migraţiei în lanţ, în curând cifra de 5.000 de persoane ar putea deveni o sută de mii de persoane. 
Dacă această caravană va reuşi să treacă frontiera, atunci vor mai urma şi alte caravane.
Statele Unite nu vor putea întreţine toate aceste persoane fără să-şi sporească datoria naţională, fără să reducă beneficiile actualilor cetăţeni, şi aşa mai departe.
Costul tipăririi de bani suplimentari în ultimă instanţă se va repercuta negativ la preţul produselor alimentare de la supermarket.
În al şaptelea rând, în cadrul unor audieri care au avut loc pe 12 octombrie 2018, un judecător federal a spus că este „consternat” şi „şocat” de felul în care Departamentul American al Justiţiei (DOJ) şi FBI au muşamalizat incidentul din Benghazi în care a fost implicată doamna Clinton, precum şi întregul eşec serverului de email.
Acest judecător federal i-a acuzat pe unii din colaboratorii doamnei Clinton că „au minţit” şi au prezentat „documente falsificate” Instanţei care s-a ocupat de aceste chestiuni.
Oare doreşte această ţară să şteargă graniţele noastre şi să renunţe la acestea?
Prophecy Plus Ministries doreşte să se focalizeze pe subiectul profeţiilor, nu al politicii, însă domeniul politic se întrepătrunde cu cel al profeţiei.
Controlul Congresului, suveranitatea finală a Statelor Unite şi siguranţa cetăţenilor americani (a copiilor, a nepoţilor şi a cetăţenilor noştri seniori) ar putea fi în joc.
Oare trebuie ca Statele Unite să deţină controlul asupra frontierelor sale, sau George Soros şi Organizaţia Mondială, ce-şi doreşte să fie guvernul întregii planete, să controleze frontierele Americii?
Voturile cui trebuie să fie hotărâtoare în alegerile din America: votul imigranţilor ilegali, sau votul cetăţenilor americani?!
Rugaţi-vă pentru militarii noştri, cărora li s-ar putea ordona să recurgă la forţă pentru a opri invadarea frontierelor ţării noastre!
Dumnezeu ştie că mă rog ca El să aibă ultimul cuvânt şi mai ştie că sper ca aceasta să se repercuteze la urne asupra politicienilor care poartă răspunderea pentru încercarea de a îngenunchea suveranitatea Statelor Unite.
Zidurile, naţiunile şi frontierele au fost create de Dumnezeu! (Geneza 11; Apocalipsa 21)
Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

No comments: