Tuesday, November 6, 2018

Tapiseria scrutinului lui Dumnezeu, articol scris de Dale V. Nobbman

şi tradus de Doru Motz pe 5 noiembrie, după originalul publicat pe: November 4, 2018  RRadmin7 
Dumnezeu ţese la ora actuală o altă tapiserie americană, care va fi dezvăluită mâine 6 noiembrie, în ziua de marţi seara, rezultatul ştiindu-se mai precis miercuri pe 7 noiembrie 2018, când se va încheia numărătoarea tuturor voturilor exprimate în cadrul alegerilor legislative parţiale ale Americii. 
Votul dvs. va stabili culoarea finală a acestei tapiserii. Oare va fi predominant roşie, sau albastră? Asiguraţi-vă că vă veţi exprima votul în cadrul acestei tapiserii, putând să priviţi apoi la ce a plănuit Dumnezeu în cazul Americii. Rezultatul acestui scrutin va avea un impact uriaş asupra viitorului Statelor Unite în anii 2019 şi 2020!
Tapiseria lui Dumnezeu va determina peisajul politic, social şi cultural al Americii, precum şi stilul de viaţă al americanilor pe următorii doi ani.
Atunci când vă veţi decide pentru care partid să votaţi, aveţi grijă să luaţi în considerare care partid respectă cel mai bine perceptele biblice fundamentale expuse în Cuvântul lui Dumnezeu. De pildă, să luăm în considerare următoarele lucruri pe care le urăşte de Dumnezeu:
Şase lucruri urăşte Domnul
şi chiar şapte Îi sunt urâte:
 ochii trufaşi, limba mincinoasă,
mâinile care varsă sânge nevinovat,
inima care urzeşte planuri nelegiuite,
picioarele care aleargă repede la rău,
martorul mincinos, care spune minciuni,
şi cel ce stârneşte certuri între fraţi (Proverbe 6:16-10).
Oare aceste caracteristici comportamentale pe care le urăşte, ba încă le detestă Dumnezeu, se găsesc cu precădere în tabăra Democraţilor şi a suporterilor lor, sau în cea a Republicanilor conservatori şi a suporterilor acestora?y
Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, este locul cel mai bun în care vom găsi înţelepciunea pentru a şti cum să votăm anul acesta. Orice candidat care nu crede în Dumnezeu, care Îl respinge pe Isus Cristos, care ignoră Biblia şi detestă morala creştină are nevoie de dragostea şi rugăciunile dvs., dar, în niciun caz, de votul dvs.!
Să faceţi parte din tapiseria lui Dumnezeu şi să vă prezentaţi la urne pe 6 noiembrie 2018!

No comments: