Saturday, May 11, 2019

NARozia lui IOSIF ȚON - aka "Adaosul Migrator"



Am aflat de la gramaticienii limbii Ebraice Biblice, că Iosif înseamnă adaos sau adăugire, iar Ţon în aceeaşi limbă înseamnă "turmă". Curiozitatea o aduce însă rădăcina cuvântului ebraic ȚON (tsô'n), conform lexiconului limbii ebraice, care înseamnă MIGRARE!! Astfel Iosif Țon se traduce din limba Ebraică veche: "adaosul migrator". Cel care s-a adăugat inițial "turmei baptiste" dar care a migrat spre NARozia numită New Apostolic Reformation (Noua Reformă Apostolică). https://www.youtube.com/watch?v=EZf9BRMq3XA
Aşadar, fostul pastor Baptist, Iosif Ţon, se adaugă la o altă turmă, de data aceasta de apostați, migrând din Portland spre Redding (după cum declară în discursul dumnealui), spre tărâmul revelației apostolice, a "apostolilor din zilele noastre".
Din nefericire constatăm că IOSIF a fost mereu un ADAOS. El nu s-a alipit niciodată învățăturilor sănătoase ale Cuvântului lui Dumnezeu, devenind UNA în crez cu frații şi surorile care l-au iubit şi l-au susținut. NU, ci el pare mai degrabă "lipitoarea" care profită de circumstanțele vieții, consumând cu poftă resursele de care s-a lipit, iar apoi părăsindu-şi victimele, migrează mereu căutând noi oportunități de giftuire.
Copiii şi copilele lui Dumnezeu de pe întreg pământul, trebuie să ştie astăzi, că Iosif Țon susține o NARozie!! El are acum altă "turmă", de "capre săltărețe", nu de oi, o turmă spre care a migrat, chipurile în urma unei revelaţii în timp şi prin Dora, fiica dumnealui. Noi ştim din CUVÂNT, că revelația divină este Biblia iar "călăuza" Creştinului este DUHUL SFÂNT, nu experiențele personale, prietenii sau membrii familiei!
Adaosul Migrator se hrăneşte acum din resursele NAR, căutând totodată să muşte şi din turmele prin care a migrat (Baptistă şi Penticostală) credincioşi creduli, transformându-i în adepții NARoziei!
Dragi Creştini, eu Nicolae Rădoi, ca unul care am păzit turme de oi (ca cioban, oier) şi Turma Domnului (în lupta anti-comunistă de la Caransebeş) vă rog din suflet, păziți-vă de Adaosul Migrator - Iosif Țon!
Iosif a migrat din Ateism la Baptism, apoi la Comunism (trădându-şi prietenii şi frații) apoi la Penticostalism iar acum la Apostazie. Păziți-vă de el!! Ce credibilitate poate să aibă acest "adaos migrator"? Cu ce curaj l-ați accepta să se adauge părtăşiei sau familiilor voastre?? Dintr-un fost pastor, iată-l dezvăluit azi în lup răpitor, în căutare de mâncare!!! Păziți-vă de el!
Cu tristețe, "ciobanul" Turmei
NICOLAE RĂDOI

Pentru mai multe detalii despre devierea Migratorului, accesati video-ul: https://www.youtube.com/watch?v=lWOaYloZvOk

25 comments:

Anonymous said...

Până şi numele acestui personaj eate suspect. Mii de oameni dezamăjiți şi exploatați de acest adaus migrator... printre care şi eu.

Dumitru Stoica said...

Cameleonul Baptiştilor, pardon securiştilor, Iosif Țon.
ADAOSUL MIGRATOR un nume pesemne predestinat pentru această ființă oportunistă!

Eleonora Contac said...

Frate LAE, ideea cu lipitoarea este fenomenală!! În adevăr acest om a ştiut mereu să se lipească, exact ca în articolul pe care l-ați postat, dar niciodată nu s-a făcut una în acelaşi Duh cu cei cărora le-a predicat. O lipitoare profitoare. 😢😒😢

Fanel said...

De ce nu țineți cont şi de lucrurile bune pe care le-a făcut fr Țon. O fi el lipitoare dar a şi ajutat mult. Şi lipitorile au rostu lor, sunt folosite şi în scop medicinale.

Alin Pristea said...

Iosif Țon înseamnă aşa de mult pentru comunitatea neo-protestantă din România datorită contribuției inegalabile ca dascăl şi ca caracter uman. Nu ştiți ce importantă e istoria lui pt noi. Modul în care îl portretizați nu corespunde realității.

Sache a lui Zapa said...

Fieştecare geniu îşi are slăbiciunile lui. Se pare că ale lui Iosif Țon, sunt turnătoria, lipiturile şi migrarea. Mai lăsați-l în pace! Mai bine l-ați promova ministrul dezvoltării în România. Ca turnător, ar putea ajuta la construcția autostrăzilor de calitate iar ca lipitore ar putea crea punți între comunişti şi ocşident, asta dacă nu dispare prin migrare, lăsând pe toți cu ochii-n soare - cum are obiceiu'

Adonis V. said...

Alternanțele din viața lui Iosif Țon indică lipsa lui de maturitate spirituală, caracterul său fluctuant reprezentând un indice clar al fragilității sale spirituale. Are nevoie de rugăciunile noastre.

Un mucenic said...

Am auzit şi eu de devierile prezente ale "fratelui" Țon, dar nu credeam. Acum, vizionând linkul din articolu de mai sus, m-am lămurit, a plecat pe arătură, la Redding $€£¥

Mihnea Ionuț said...

Bine punctat frate Rădoi!! În adevăr ereziile susținute de Iosif Țon sunt îngrozitoare. Din păcate se vede bine că unele mioare ignorante îl urmează orbeşte alunecând în nar-ozie 🤔😒

Danciu Alexandru said...

Acuze nefondate. Când a migrat fr Țon la Penticostalism si religia NAR? De unde ştiți câ nu e un plan dibaci ca să le predice adevărul? Cum puteți spune că e lipitoare profitoare?

Nelu Jurma said...

Încă o dovadă a faptului că Biblia este adevărată! "Blestemat e omul care se încrede în om!" Țoniştii (adepții fideli ai adaosului migrator) sunt acum adânc răniți fiindcă cel pe care-l urmau cu râvnă, învățătoru lor emite NARozii.

Mircea Mitrofan said...

Frate Radoi,
Inteleg si apreciez ce spuneti. Dar feriti-va sa batjocoriti.
Ratacirea trebuie amendata si ereziile trebuie condamnate, dar pentru om trebuie sa ne rugam si sa-l mustram, nu sa-l batjocorim. E o distincie importanta.
Oricum, Scriptura spune:
"Blestemat este omul care se increde in om... dar binecuvintat este omul care se increde in Domnul..."
"... sa nu mai fiti copii, purtati incoace si incolo de orice vint de invatatura... ci credinciosi adevarului, in dragoste, sa crestem in toate privintele, ca sa ajungem la Cel ce este Capul, Hristos."
"... Luati seama, ca nimeni sa nu va amageasca...".
Cit de actuale sint cuvintele acestea.
".... uitati-va cu bagare de seama, la sfirsitul felului lor de vietuire..."
"... caci vor veni multi in Numele Meu si vor amagi pe multi..."
Ce cautam noi inainte de orice, cautam noi pe Domnul, voia Lui, neprihanirea Lui, sau bunastare pe pamint?
Domnul sa aiba mila de noi si sa ne dea discernamint!

Remus Craiovan said...

Rostirea directă a adevărului nu e batjocoră. Dacă acest Țon a s-a adăugat mereu unora şi altora circumstanțial, iar acum a migrat la carismaticii extremişti... unde e batjocura? Cred că el şi-a bătut joc de cei care i-au dat cinste şi l-au promovat. Personal consider foarte explicită şi descriptivă asocierea dintre semnificația numelui în ebraică şi istoria acestui om. La urma urmei nici măcar comparația cu "lipitoarea" nu e forțată, dacă ținem cont de context.

Teodor Popa said...

Frate Mitrofan, am crezut că sunteți Baptist şi de partea celor care au luptat şi suferit din partea comuniştilor, iar acum țineți cu lupu'?
Cine şi-a bătut joc de cine? Cine e cinstit? Un om care îşi leapădă frații trecând dintr-o denominație în alta ca rața prin diferite bălți (Baptişi, Penticostali, carismatici...) sau oameni ca fr Rădoi, care au fost întemnițați de duşmanii adevărului?
Lupta este dură dar este biblică.
"Căci voia lui Dumnezeu este, ca, făcînd ce este bine, să astupaţi gura oamenilor neştiutori şi proşti."
1 Petru 2:15
Proclamarea adevărului nu e batjocoră, ci îi scoate pe farisei la iveală provocând furtuni. Fiți obiectiv frate Mitrofan, la fel ca în cartea Pigmei şi Uriaşi, să nu vă treziți că apărați pigmeii!

Gabriel Dumitrescu said...

O "lipitoare" dăunătoare cu efecte devastatoare pentru mărturia Baptiştilor Români de pretutindeni. Cu ultimele sale apucături răstoarnă tot binele realizat în Oradea. Ne-a ponegrit şi s-a lepădat de noi ca nimeni altul, iar impactul este pe atât de negativ pe cât îi e de mare notorietatea.
RUŞINE ADAOS MIGRATOR!!

Cimpoie Marcus said...

De ce trebuie să folosiți asemenea comparații? E adevărat că a cam exagerat cu alunecările dumnealui, dar nici chiar aşa. Omul e liber să creadă şi să urmeze orice filozofie în viață. Dacă Iosif Țon i-a considerat pe baptişti şi penticostali imaturi, afirmând că acum s-a luminat, lăsați omu în pace. E liber într-o țară liberă să îşi excrime propria-i filozofie. De altfel Baftiştii l-au abandonat iar penticostalii l-au izolat, singura-i opțiune fiind de acum carismatismul sau mormonismul. Putea alege şi mai rău!

Pătratu' cu Cravată said...

Câteodată numele noastre descriu cine suntem cu adevărat. Coincidențele de acest fel sunt şocante şi crocante pentru cei care le identifică. Expertiza filologică a lui Iosif Ţon îi permite să mediteze profund la acest articol şi în acelaşi timp să digere cu atenție natura plămădelii pe care a creat-o. Aluatul cu care s-a amestecat recent stârneşte bulbuci şi clăbuci toxici, arzând nările celor ce adulmecă dar topind iremediabil un fost nume bun din istoria Baptiştilor Români.

Anonymous said...

Se spune că "nume bun" n-a avut niciodată, deoarece a purtat stigma de a fi autorul unei scrieri care i-a cutremurat chiar şi pe comunişti. Se pare că ar fi scris o carte împotriva religiei Creştine, atât de cruntă încât tovarăşii s-au temut să o publice. Domnu' Țon poate da mai multe relații cu privire la autenticotatea acestui zvon. Aşe că, mai uşurel cu numele bun...

Anonymous said...

Hi, after reading this awesome post i am as well glad to
share my know-how here with colleagues.

George Popescu said...

Iosif Țon adaos migrator sau dezamăgire. Pe cât a fost de apreciat şi iubit, pe atât este acum de disprețuit şi stigmatizat. Faptul că şi-a trădat denominația şi frații nu e atât de grav pe cât eete faptul că a trădat învățăturile Scripturii!! Unindu-se cu aceşti carismatici extremişti el se abate de la Cuvânt apropiindu-se cu paşi repezi spre apostazie. Doamne ai milă şi nu-l lăsa să se piardă!

Ionel N. Lazăr said...

Scriptura este foarte clară, Eclesiast 7:8a
"Mai bun este sfîrşitul unui lucru de cît începutul lui."
Evrei 13:7 "Aduceţi-vă aminte de mai marii voştri, cari v'au vestit Cuvîntul lui Dumnezue; uitaţi-vă cu băgare de seamă la sfîrşitul felului lor de vieţuire, şi urmaţi-le credinţa!"
Ne uităm cu "băgare de seamă" la finalul vieții lui Iosif Țon şi din nefericire nu avem ce credință să urmăm. Credința fără fapte este moartă. Din păcate sunt mulți care îl urmează pe Țon şi în apostazie...
Să privim țintă la Domnul Isus şi să facem fapte vrednice de pocăința noastră, pentru ca în Ziua Judecății să nu fim acuzați că am lucrat fără de lege!

Roşca C. said...

😂😂😂👍👍

Nicolae Rădoi said...

Vă încurajez să vizionați cu atenție dovezile din fişierele video postate împreună cu articolul. Iosif Ţon îşi declară adeziunea la gruparea NAR şi la ceea ce reprezintă această apostolie.
Înainte de a-i sări în apărare!!

Dorel Purcel said...

Nici o descriere nu i se mai potrivea mai bine acestui om, decât adaosul migrator. Cine ştie unde îl va duce în final această migrare?? Probabil, dacă nu se pocăieşte, în cea mai caldă zonă din univers...

Dumitru Gale said...

O ruşine pentru mişcarea Evanghelică Română din întreaga lume. Cum e posibil să mai chemăm oameni la pocăință şi să îi încurajăm la statornicie pe cale, când marii noştri lideri trec dintr-o denominație în alta precum apa de ploaie prin burlane?? Doamne ai milă de noi!