Monday, January 23, 2017

Curățirea mlaștinei

O vorbă românească din străbuni spune: „Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor!” Cu alte cuvinte dacă te aștepți la schimbări pozitive prin schimbarea unei administrații, ești naiv. 

Lucrul acesta este adevărat într-o țară unde temerea de Dumnezeu nu există decât pe hârtie, sau nici măcar acolo. Dar într-o țară cu un sistem politic în mare parte copiat după modelul Scripturii, întemeiată de oameni temători de Dumnezeu și având în istoria ei nu puțini președinți ce au demonstrat frică de Domnul, bucuria schimbării președinților s-ar putea să nu fie nejustificată, mai ales când de la Casa Albă pleacă un președinte ce s-a înconjurat de oameni corupți și stricați, iar în locul lui vine unul care de la început numește în cabinetul său oameni integri. 

De fapt schimbările vizibile au început din ziua inaugurării. La tribuna inaugurării noului președinte nu a fost invitat nici un musulman să se roage lui Allah, ci invitați au fost creștini și evrei, dovadă că noul președinte știe că Dumnezeul iudeo-creștin nu este identic cu dumnezeul islamului. Protecția de care președintele nou a invocat-o pentru America, în concepția lui vine nu din puterea armată a Statelor Unite, ci de la Dumnezeu! De pe web-site-ul  Casei albe a dispărut pagina pervertiților ce se identifică cu siglele LGBT încă din primul ceas al noului președinte.


Donald J. Trump a început să curețe mlaștina urât mirositoare din Washington D. C.

No comments: