Thursday, June 1, 2017

Multumire Petrica Gaina



Un cuvant de multumire din partea fratelui Petrica Gaina

In ceace priveste activitatea fatelui Nicolae Radoi, in latura darniciei si ajutorarii Bisericilor Crestine Baptiste din zona Caransebesului, stiu ca a ajutat integral sau partial cu sume "FOARTE IMPORTANTE" la constructia locaselor de inchinare din Caransebes Pipirig, Maru, Marga, Rusca Montana, Bautari, Bucova, Otelul Rosu 2 si Turnu Ruieni.
Personal m-a ajutat cu o masina Dacia Break noua pentru lucrarea de slujire si evanghelizare (100.000 lei).
Pe langa toate acestea a fost, impreuna cu sora Marioara, sotia dansului, o buna gazda pentru noi, multi pastori si alti credinciosi care au vizitat SUA in repetate randuri. Lucru pentru care dorim ca Domnul sa le rasplateasca si sa-i binecuvinteze.
Fratele Nicolae Radoi a trecut oceanul dar nu a uitat de fratii lui care au trecut prin suferinta in Romania. Nu a uitat de nevoile reale si urgente ale Bisericilor lui Dumnezeu. A plecat lasand toata averea sa fratilor pentru lucrarea lui Dumnezeu, iar de dincolo de ocean a trimis fonduri banesti atat pentru nevoile persoanelor fizice, cat si pentru Biserica lui Hristos.
Ne rugam Domnului pentru ca anii pe care  Domnul ii va mai da sa aiba sanatate dumnealui, sora Marioara, sotia lui, si intrega familie si sa ramana cu aceeasi inima simtitoare si slujitoare Domnului in mareata Lucrare la care au fost chemati.
Trecem prin lume si traim atat de putin. Suntem constienti ca vorbele noastre nu au greutate decat insotite de faptele facute in Hristos. Credem ca vorbele acoperite de faptele credintei vor insoti pe pamant si in cer familia scumpa Radoi Nicolae si Marioara, astfel incat prin lucrarea facuta si cea viitoare a acestei familii, numai Numele Domnului sa fie slavit si inaltat.
Domnul sa va binecuvinteze vesnic!

Pastor Gaina Petrica

No comments: