Friday, April 24, 2015

Despre martiraj creștin, religia nobilă a uciderilor barbare, crislam, ITP și Iași

La numărul martirilor uciși de islamici în ultima vreme s-au adăugat încă 28 de nume. Sunt ale unor creștini etiopieni ce tranzitau Libia în drum spre Europa în căutarea unui sanctuar unde să poată viețui pașnic și să practice închinarea în libertate, fără amenințarea și hărțuiala zilnică a câinilor islamici. În timp ce se îndreptau spre Mediterana cu intenția de a se îmbarca spre una din țările Europei, au fost arestați și predați militanților IS din Libia. Printre cei arestați se afla și Jamal Rahman, un tânăr ce provenea din  părinți musulmani, dar care prin exemplul unui prieten de al său din grupul creștinilor etiopieni a dezvoltat simpatie pentru credința creștină. La arestarea creștinilor, a refuzat să îi părăsească, și în drum spre execuția acestora s-a declarat și el creștin. Urmarea a fost că a împărtășit soarta celor 27. Numele lui a fost adăugat astfel la lista martirilor creștini uciși cu bestialitate (prin decapitare) de practicanții „religiei păcii”.
Unul din purtătorii de cuvânt ai Uniunii Europene (se vede de la o poștă că suferă de orbul găinilor), a declarat: „Aceasta nu este o încleștare a civilizațiilor, nu este o luptă între Islam și West, ci o folosire criminală și nepermisă a unei religii nobile ca să perpetueze atacuri teroriste într-o luptă pentru putere”.
Chiar așa, o „religie nobilă”, care omoară în mod barbaric și indiscriminatoriu bărbați, femei și copii pentru că nu aparțin acelei nobilități! În Islam nobilitatea se măsoară prin barbaria cu care execuți pe cei de altă religie!
Agențiile favorabile Islamismului încearcă să promoveze ideea că Jamal Rahman a rămas mahomedan și a cerut să împărtășească soarta prietenului său creștin din dorința de a arăta că există islamici ce se solidarizează cu creștinii! Gogoașe de vândut unor idioți ce mai cred în pacifismul religiei lui Mahomed!
Probabil că prin această explicație fabricată islamiștii își vor câștiga ceva adepți în plus pe la ITP și pe la Iași, unde minți obtuze mai cred în necesitatea îmbrățișării islamului după formula lui Miroslav Volf. În timp ce persoane crescute sub Islam văd oroarea acestei religii și se convertesc la credința creștină cu prețul vieții, apostații din rândurile creștinilor se îndreaptă spre crislam, religia celui ce va face opoziția cea mai mare lui Hristos.

No comments: