Monday, May 11, 2015

Cei din lanțuri…

Și astăzi Domnul nostru are martori ai Săi care se găsesc în lanțuri. Unul este păstorul Saeed Abedini, care se află înlănțuit în închisorile iraniene din 2012. Păcatul lui? A adus ajutoare bănești din America (Saeed este cetățean american) pentru a construi orfelinate în Iran. 

În 2009 autoritățile iraniene l-au arestat, interogat cu privire la convertirea lui la creștinism și avertizat să nu mai mărturisească pe Domnul Isus, apoi în 2012 l-au arestat din nou și l-au ținut de atunci în închisoare fiind acuzat că primejduiește securitatea statului iranian. Cu câtva timp în urmă păstorul Saeed a fost martor la executarea a șase creștini pe care autoritățile iraniene i-au bătut crunt în prezența lui și apoi i-au dus la spânzurătoare. 

Președintlele american negociează cu iranienii și intenționează să ridice sancțiunile economice impuse Iranului de către SUA, dar nu se gândește să ceară eliberarea păstorului Saeed care, în ciuda faptului că este cetățean american, e deținut în mod abuziv de autoritățile iraniene și acuzat pe nedrept!

Aduceți-vă aminte de cei ce sunt în lanțuri, ca și cum ați fi și voi legați cu ei; de cei chinuiți, ca unii care și voi sunteți în trup! Evrei 12:3

1 comment:

Anonymous said...

Vorba poetului:"De ce asa, o stie El"
Domnul sa se indure de toti cei in lanturi pentru Numele Lui, si sa binecuvinteze si sa aibe mila si de familia pastorului Saeed.