Tuesday, September 29, 2015

Ce se aseamănă se adună

Pe cine a invitat Obama să îl întâmpine pe papa Francis? Printre invitații de soi au fost următorii: un episcop Anglican sodomit „divorțat”, o călugăriță ce susține și luptă pentru avort, o femeie ce chipurile, și-a schimbat sexul… Aceștia și alții ca ei formează societatea selectă a celui ce nu mai termină cu obaminațiile.

2 comments:

Anonymous said...

"Cine se aseamana se aduna" spune un proverb romanesc. Traim "vremuri grele" cum ne avertizeaza Cuvantul lui dumnezeu, dar astea nu ar trebui sa ne sperie ci sa ne pregateasca pentru ceea ce va veni. Domnul sa aibe mila de America !!!!

Anonymous said...

Spune-mi cu cine te inprietenesti ca sa-ti spun cine esti,te vei imprieteni cu stricati,te vei strica si tu.Vizita Papei arata directia in care merge lumea in care traim si care pregateste evenimentele finale ale sfirsitului lumii acestea,care au fost profetite chiar de Domnul nostru ISUS HRISTOS,care a spus ca vor veni vremuri grele,dar acestea pe noi copii Lui nu ne sperie,ci ne face sa ne trezim la realitate ca sa ne asemanam cu Ficioarele intelepte care au asteptat cu rabdare Venirea Mirelui nostru,si atunci vom fi vesnic cu EL in Slava,AMIN Aurel