Wednesday, September 2, 2015

O lume nebună…

Doamna Clinton compromite securitatea Statelor Unite prin folosirea e mailului personal pentru corespondența diplomatică.  Șefa personalului ei, Huma Abedin (numele ei spune totul despre apartenența și loialitățile ei), are mîinile mânjite cu toate problemele legate de scandalul legat de corespondența fostului ministru al afacerilor externe. Departamentul de stat refuză să comenteze cauzele pentru care nu a notificat Departamentul Securității Statului (DHS) cu privire la procedura doamnei Clinton, care a fost ilegală și iresponsabilă.  Doamna Clinton își susține în continuare nevinovăția, dar se pare că doar Carly Fiorina a avut curajul să spunăc Hillary a mințit cu privire la Benghazi, cu privire la e mailurile ei și la computerul de care s-a folosit!

Organizația Planned Parenthood, ce este specializată în avorturi (execută peste 300 000 de avorturi anual în SUA), a fost expusă prin intermediul mai multor înregistrări video secrete că este gata să vândă organele copiilor avortați, să comercializeze ființele umane ce sunt date morții. Culmea nerușinării, organizația pretinde că cei care i-au înregistrat angajații și au expus mârșăvia comerțului cu organe umane, sunt cei care trebui condamnați sau urmăriți penal! Organizația Planned Parenthood a cerut justiției să oprească difuzarea clipurilor compromițătoare, dar justiția a decis să permită în continuare difuzarea lor!

Facebook a blocat anumite raporturi ce arătau că cei intrați ilegal in America luau joburile cetățenilor americani. Ulterior cei vinovați și-au cerut scuze, dar au pretins că a fost o eroare tehnică. Și minciuna este o vorbă, spune romînul.

Administrația Obama este îngrijorată de persecuțiile sodomiților de către teroriștii Statului Islamic și a intervenit la ONU prin ambasadorul american Samantha Power. Nu este semnalată însă nici o îngriorare a administrației vizavi de persecuiile reale ale creștinilor ce sunt masacrați, indiferent de sex sau vârstă.

Președintele Obama a semnat un acord cu guvernul iranian în care practic, permite acestuia să își urmărească nestingherit programul de dezvoltare a tehnologiei construirii de bombe atomice, deși oficial se susține că acordul va împiedica acest lucru. Domnul Obama și senatorii democrați știu că Iranul a lucrat febril în ultimii ani la dezvoltarea tehnologiei atomice necesare construirii bombelor atomice; știu că Iranul a mințit în privința programului menționat. În ciuda acestor lucruri acordul încheiat de Obama conține o clauză secretă ce a devenit cunoscută de câtva timp și anume că li se permite iranienilor să fie inspectorii proprii. Vulpe este pusă paznic la cotețul puilor! Cât de stupid poate fi președintele american, sau senatorii democrați, se vede clar din clauzele acordului pe care îl susțin pentru ratificare.

Un Iran înarmat cu bombe atomice este un pericol pentru existența statului Israel și pentru pacea lumii. Iranul declară public că are intenția să distrugă Israelul și să inducă moartea Statelor Unite ale Americii. În ciuda acestui lucru, administrația Obama continuă să își arate simpatia pentru Iran.

No comments: