Friday, June 17, 2016

Aoleu, că mulți imbecili a mai născut marxismul!

Un oarecare individ îmi scrie un mesaj prin care mă solicită să îmi unesc forțele cu el și cu alți acomplici ai lui care și-au propus nici mai mult nici mai puțin decât să salveze lumea de extrema dreaptă. Cu aceasta domnul X-ulescu, oricine ar fi el, și-a dat arama pe față. Este un conspirator socialist și (de ce nu?) comunist. 

Viziunea lui este menținerea unei Europe totalitariste în care națiunile să fie supuse, îngenunchiate, controlate și  încolonate spre viitorul luminos al socialismului. Cel mai periculos personaj pentru programul său socialist este domnul Donald Trump. Marea acuzație pe care socialistul X-ulescu i-o aduce este că le-a caracterizat nepoliticos pe femeile grase, comparându-le cu ceva exemplare din ordinul suinelor. Wow! Ce crimă!

Pe baza acestei caracterizări și a faptului că domnul Donald Trump se opune imigrării de musulmani în Statele Unite, socialistul X-ulescu îl denunță pe Trump ca un promotor al urii! Ne îndeamnă să semnăm o petiție de protest față de vizita lui Trump în Europa, petiție redactată de o organizație „a păcii” la care dumnealui aparține, care seamănă ca două picături de apă cu Internaționala a III-a. 

Domnul X-ulescu își închipuie că atinge două obiective care îi sunt dragi: Pe de o parte discreditează pe Donald Trump (unul dintre puținii oameni ce are curajul să spună ceea ce este corect și ceea ce  gândește înfruntând pe toți emasculații din cele două partide majore din America), pe de altă parte pledează pentru reușita celei pe care atâția o etichetează ca „Crooked Hillary”. Curat murdar! Nu este greu să îi discernem iubirile și urile viscerale.

Îi dorim amicului X-ulescu și organizației a cărei scrisoare o popularizează, să nu aibă parte de ura promovată de domnul Donald Trump, ci de iubirea tuturor socialiștilor și a progresiștilor (noul nume preferat de vechii comuniști), să aibă parte de îmbrățișările doamnei Hillary Clinton. Și îi oferim  o sugestie. După ce Killary Hlinton va pierde alegerile în SUA, organizația de care aparține socialismul X-ulescu să o invite să preia frânele Europei Unite pentru cauza socialistului. La pachet i-l vom dăuga și pe socialistul Bernie Sanders, că tot sunt doi de un leu.

Apoi, în societatea multilateral dezvoltată a Europei Unite îi sugerăm să îi invite și pe amicii musulmani.  Cu cățel și purcel. Că tot are iubire pentru animalele vorbite de rău de Doanld Trump. Eventual toți cei prinși în hora domnului X-ulescu îi pot oferi lui Obama funcția de președinte de onoare al Eurabiei. Atunci viziunea lor va fi realizată în totalitate.

Și din moment ce extrema dreaptă are tendința să mențină valorile creștine ce îi repugnă atât de mult amicului X-ulescu, îl îndemnăm să îmbrățișeze și să fie strâns îmbrățișat de religia păcii,

„Procleți din toate țările, uniți-vă!” E ordinul la zi al socialistului militant în zilele noastre! 

Aoleu, că mulți imbecili a mai născut marxismul! 

No comments: