Friday, October 5, 2012

Lumea arde și baba se piaptănă

Prin mișcări de agitație și revolte țările arabe din jurul Mediteranei au ajuns dominate de facțiuni islamice care proclamă public intenția lor de a practica jihadul împotriva Israelului și Statelor Unite. Egiptul a încăput pe mâna Frăției Musulmane ce a declarat că va anula tratatul de pace cu Israelul. Libia este infestată de activiști aparținând organizației teroriste Al-Quaeda care au ucis pe ambasadorul american pe data de 11 septembrie. Tunisia este și ea bulversată de revoluția prin care a fost schimbat guvernul stabil ce l-a avut de câteva decade. Siria este antrenată într-un război civil din care nu lipsește participarea iranienilor. Organizațiile teroriste Hamas și Hezbollah își continuă acțiunile de destabilizare a regiunii manifestându-și ura față de Israel și față de Statele Unite.

În timp ce ambasadele americane sunt atacate de bande de militanți islamici, în timp ce cetățeni americani sunt uciși de adepții jihadului și diplomați americani sunt expuși terorii și dați morții, președintele Obama, evident cu sensibilități pentru religia păcii, pleacă la Las Vegas ca să se destindă și să adune fonduri pentru campania sa electorală.Că există babe care se piaptănă când lumea din jurul lor arde nu este atât de mirare cât este faptul că cei din jurul babei au căpătat și ei orbul găinii și nu mai pot vedea bine nici până în vârful nasului propriu. Nu de alta, dar le va fi scurtat foarte curând de reprezentanții religiei păcii.

2 comments:

Anonymous said...

Ce mai contează cînd baba e neagră pe dinăuntru datorită întunerecului spiritual și moral în care se complace?!?

Radoi Nicolae said...

Problema este că de reacția babei la focul din jur depinde viața așa multor oameni. Dacă ar arde numai baba am fi mai mult decât mulțumiți, dar odată cu ea arde și casa de care am mai avea nevoie.