Thursday, August 1, 2013

A găsi greșeli

Nimic nu e mai ușor decât a găsi greșeli. Nu ai nevoie nici de talent, nici de lepădare de sine, nici de inteligență, nici de caracter. Niciunul din aceste lucruri nu este necesar ca să te lansezi în afacerea criticării.

Nothing is easier than fault finding; no talent, no self denial, no brains, no character are required to set up in the grumbling business.

2 comments:

Anonymous said...

Cred ca de aia tu si Paul Dan v.ati specializat in bagatori de vina, lol. Success in continuare la a va face singuri de ras! lol

Radoi Nicolae said...

Și tu crezi că te acoperi de onoare lăudând otrepele comuniste și neo-comuniste și cântând în strună ereticilor de teapa celui ce au slujit comunismul lucrând ca dublu agent!
Ești de-a dreptul de compătimit, neică. Nici după ce idolul vostru și-a dat în petec arătându-și incapacitatea de a înțelege ereziile contemporane de care s-a lăsat ademenit, nici acum nu v-ați trezit la realitate! Mai citește și vei constata că unii s-au deșteptat din prostia în care au vegetat pentru o perioadă.
http://sldsjd.wordpress.com/2013/08/17/mea-culpa-cazul-iosif-ton/
Observ că pe unii mintoși nu îi poți schimba nici dacă îi pisezi în piuă, vezi Proverbele la acest punct! Probabil că aparții acestei categorii!