Monday, August 12, 2013

Fără Rasputin nu ar fi existat un Lenin și fără prorocii carismatici nu ar exista în viitorul apropiat un Antichrist

Constatarea că fără Rasputin ar fi fost imposibilă ridicarea lui Lenin este a lui Alexander Kerensky, politicianul ce a condus guvernul Rusiei după revoluția din februarie 1917, când țarul Nicolae II a fost detronat datorită situației grave în care a dus țara prin deciziile sale prostești. Rasputin, căruia i se datorează succesul puciului bolșevic și înlănțuirea națiunii ruse sub comunism timp de șapte decenii, a fost un proroc la care țarul asculta cu cea mai mare atenție. Ascendentul prorocului asupra familiei țariste s-a datorat faptului că fiul țarului, moștenitorul așteptat cu sufletul al gură după cele cinci fete pe care țarina Alexandra le-a oferit lui Nicloae II, a fost diagnosticat ca suferind de hemofilie la puțină vreme după naștere.

Doctorii nu au putut ajuta cu nimic situația critică a copilului care avea deseori crize ce îl duceau la un pas de moarte. În scenă a intrat Rasputin. Acesta s-a rugat pentru copil și, minune mare, copilul s-a simțit mult mai bine după rugăciunile prorocului. Oridecâteori țareviciul se dădea de ceasul morții, rugăciunile lui Rasputin s-au dovedit salutare. În aceste circumstanțe prorocul nu a pregetat să spună țarului că fiul său va trăi atâta vreme cât ei vor ascultat de el, prorocul Domnului. Așa se face că Rasputin a ajuns curând să numească miniștrii și generalii Rusiei, unii mai incompentenți ca alții. Războiul mondial în care a fost implicată și Rusia de la început, a dus țara în fața prăpastiei datorită incompetenței conducătorilor promovați de Rasputin, și când poporul s-a răsculat, țarul a fost înlăturat de la consucerea țării și haosul politic a permis bolșevicilor să preia cârma țării la numai șase luni  după detronarea țarului. Un imperiu a fost redus la cenușă datorită unui mistic ce a profitat de ignoranța casei imperiale a Rusiei. Nimeni nu poate explica de ce Rasputin a influențat în bine cu rugăciunile sale pe fiul țarului, dar cât este de adevărat că rugăciunile sale îl făceau bine pe țarevici, tot atât este de adevărat că a fost un proroc fals, care a adus dezastru pentru sutele de milioane de oameni ce au suferit imens sub comunismul rusesc.

La scară mică istoria lui Rasputin se repetă mereu. Bisericile carismatice își pleacă urechea la prorocii ce se roagă și, chipurile, primesc răspuns la rugăciunile lor prin minuni. Între timp strecoară ereziile nimicitoare ce duc în rătăcire masele ignorante de închinători. Predicatorii și comitetele bisericilor ce ascultă glasul acestor proroci sunt vinovații principali de debusolarea și eretizarea adunărilor în care activează. Misticismul maselor hrănește pretențiile falșilor proroci și le umple buzunarele cu bani. Dar nu îmbogățirea acestor șarlatani antrenați pe calea lui Balaam este dezastrul mare al Bisericilor, ci faptul că ascultând vocea acestora se lasă târâte pe calea învățăturilor eretice ce pregătesc venirea lui Antichrist. Rasputin a croit calea lui Lenin. Prorocii congregațiilor carismatice croiesc calea lui Antichrist.

No comments: