Friday, February 13, 2015

O cerere cutremurătoare dar plină de compasiune

La unul din articolele noastre am primit următorul comentariu în care un fiu imploră ca tatăl lui să fie ajutat să rupă relațiile cu Securitatea și să se pocăiască înainte de a fi prea târziu! Situația menționată are paralelă în cazul altor vânduți ce continuă să slujească vechiul stăpân. Numele a doi dintre aceștia sunt oferite în comentariu. Dumnezeu cu mila!
 Walden (pseudonim) said...

Domnule, și frate în Hristos, Nicolae Rădoi,mă numesc Lee Robert Grant, cu domiciliul în Statele Unite din anul 1977. Sunt fiul lui Anei Valentin, un informator de elită al Securității comuniste. El înca se află în viață. În numele frățietății creștine și a credinței noastre comune în UNICUL ADEVAR - ISUS HRISTOS MESIA, te rog să te deplasezi la reședința tatălui meu din Baia Mare, str. Nicolae Iorga (fosta Slavici ) nr.5 și să'i soliciți un interviu. Un interviu însoțit de înțelepciune și inspirație divină, în legatură cu activitatea lui "misionară" cât și aceea de agent și ofițer C.I. sub acoperire. Activitate desfășurată pe o durată de trei decenii și apoi trecerea incognito, reîncadrarea în "noul" system ( identică cu ceea a lui Iosif Țon si Nicky Pop din Oregon). În speranța că'mi îndepliniți cererea mea arzătoare, vă mulțumesc din inimă și vă rămân îndatorat pentru întreaga viață !http://family2fam.com/tag/anei-valentin/
February 10, 2015 at 8:59 AM

2 comments:

Anonymous said...

Lui Walden
Păi dragul meu: de ce nu îi rogi pe Mike Olari & comp de la Family2fam să meargă să ia interviul? Ei sunt oameni de treabă! Vezi că pe Iosif Țon l-au cosmetizat prin ”Ruperea tăcerii”. Poate reușesc și în cazul tatălui tău care se vaită că nu te-a văzut de 36 de ani!

Anonymous said...

Lui Walden
Nicidecum malițios, vin cu o sugestie. Cum ar fi ca Mike Olari & comp să încerce să ia interviu d-lui Valentin, chiar dacă a trecut Valentine's Day! :)
Nu de alta dar așa cum l-au recosmetizat pe Iosif Țon, s-ar putea să-l facă pe Anei să „Rupă Tăcerea”.
Se pare că cei de la Family 2 Family se pricep și la altceva decît ajutorarea familiilor în nevoi.