Tuesday, February 3, 2015

Trădare pe care o știm și noi și nu mai avem nevoie să ni se dezvăluie

Câțiva păstori baptiști ce și-au dat osteneala întru informarea Securității pot să își citească declarațiile pe care le-au semnat promițând colaborarea cu inamicii Domnului Isus. Deși informațiile sunt negru pe alb, unii continuă să nege contribuția lor la trădarea fraților și slujirea intereselor partidului. Domnul să aibe milă de ei și să îi ducă la pocăință!

2 comments:

Anonymous said...

"Tradatori" ! Cum se pot insela oamenii care fac un astfel de legamant cu cel rau pentru diferite beneficii temporare dar cu repercusiuni vesnice. Li s-a spus ca nu va sti nimeni, si uite ca pina la judecata viitoare mai afla o lume intreaga si asta datorita internetului (vorba fratelui Olah: televiziunea prin satelit)

Radoi Nicolae said...

Chiar așa. Acești trădători de frați nu au crezut vorbele Domnului Isus că ceea ce se spune în particular va fi spus public, iar ceea ce se va șopti în întuneric va fi proclamat de pe acoperișul caselor!

Mai trist este că nu cred nici avertizările Domnului Isus cu privire la faptul că El va aduce orice faptă la judecată și va judeca gândurile ascunse, vorbele fără folos și faptele incriminatorii, chair dacă acestea au fost făcute în întuneric!