Thursday, June 25, 2015

Să citești și să nu crezi

Un erou al războiului din Vietnam, Herb Mays, decorat cu „Purple Heart” și „Silver Star” și ajuns bunic, s-a angajat recent într-o altă luptă, nu mai puțin primejdioasă, cu școlile publice din statul Tennessee pentru că nepoata sa este îndoctrinată cu credința islamică la cursurile de științe sociale. În timp ce credința creștină este scoasă în afara instituțiilor publice din America, pe ușa din dos este introdusă credința islamică. Dolarii obținuți de țările OPEC sunt folosiți pentru a cumpăra conducerea Departamentului Educației din SUA pentru a impune o programă școlară ce promovează credința islamică. Această programă a fost adoptată în anul 2013.

În timp ce în școlile din America credința islamică este prezentată laudativ, islamicii din Orientul Apropiat și din Africa continuă să măcelărească pe creștinii din zonele unde aceștia au trăit și activat de sute de ani! În Somalia s-a filmat și apoi s-a dat pe internet execuția barbară a mai multor creștini.   

În California o companie (Ganogen Inc.) specializată în domeniul biotehnic se laudă că recoltează organele copiilor avortați și le folosește în cercetare. O altă organizație de același profil, Natural News, incriminează compania Ganogen susținând că prin acțiunile ei în curând copiii avortați vor deveni o marfă pe piață.

Un capelan al US Navy, Wes Modder, este disciplinat de comandanții săi pentru credința creștină la care subscire și pe baza căreia acționează ca și capelan. Cazul lui Modder este unul din multele cazuri din armata americană de suspendare a drepturilor religioase ale militarilor.

Organizația ce unește bisericile prezbiteriene din SUA (PCUSA) a decis în martie 2015 să aprobe „căsătoriile” homosexualilor. Mai multe biserici locale au decis să părăsească organizația PCUSA din pricina acestei hotărâri.

Revista ce se pretinde creștină, „Christianity Today” a publicat (11 martie 2015) un articol în care fondatoarea organizației „Planned Parenthood”, Margaret Sanger (1879-1966), este prezentată laudativ. Printre lucrurile cu care Margaret Sanger se poate mândri sunt și următoarele: Ea a înființat în 1917 „Birth Control League (ce în 1942 și-a schimbat numele în Planned Parenthood) care este vinovată de milioane de vieți răpuse prin avort, fiind cea mai mare organizație antrenată în industria morții. De asemenea, ea este fondatoarea revistei intitulate „Woman Rebel” pe al cărui blazon se poate citi „No Gods! No Masters!” Primul număr al revistei numea căsătoria o instituție degenerată, modestia legată de sexualitate o prudență obscenă, cerând pentru femei dreptul să fie mame necăsăsorite, și dreptul să distrugă copiii nenăscuți. Ca și susținătoare a practicilor eugenice, ea a exercitat o influență mare asupra lui Hitler, care i-a preluat ideile și le-a aplicat în Europa celui de al Doilea Război Mondial. Citat din Margaret Sanger: „Cel mai milostiv lucru ce îl poate face o familie numeroasă este să ucidă pe unul din membrii ei ce este în infantilitate.”  Lucrul cel mai trist este faptul că o revistă „creștină” așa cum se pretinde „Christianity Today”  îi prezintă activitatea laudativ!

No comments: