Friday, July 17, 2015

Ce ii asteapta pe pastorii ce se opun homosexualitatii!


De la unul din cititorii fideli ai blogului nostru am primit aceasta informatie ce pare de domeniul irealului. Dar cele relatate se intampla in America secoului XXI!?

Din nefericire trebuie sa va dam si o stire cit se poate de rea. Probabil una din cele mai socante stiri ale anului. Saptamina trecuta un pastor din statul american Vermont a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a refuzat sa "casatoreasca" doi homosexuali. De multi ani tragem acest semnal de alarma - daca preotii si pastorii ramin indiferenti fata de lucrurile care se petrec in jurul lor, lucrurile care se petrec in jurul lor nu ii ignora pe ei. Preotii si pastorii constituie una din cele mai evidente si importante tinte pentru atacurile  homosexualilor si secularistilor. Articolul despre pastorul din Vermont poate fi citite aici: http://nbc.com.co/christian-pastor-in-vermont-sentenced-to-one-year-in-prison-after-refusing-to-marry-gay-couple/
Probabil spectrul persecutiei ii face pe unii pastori sa fie muti cand este vorba de condamnarea sodomiei si a casatoriilor sodomite!

Știrea este falsă:

este un blog plin de falsități, lucru relevat de postul de mai jos.

3 comments:

Anonymous said...

Persecutia va face cernerea pastorilor falsi de cei veritabili care iubesc pe Domnul Isus pina la capat cu pretul vietii. Unul din martirii zilelor noastre spunea ca tot suntem datori cu o moarte atunci de ce sa nu acceptam sa murim pentru Dumnezeu

Alexandreanu said...

Atentie la fake news site ca cel care spune despre pastorul din Vermont. nbc.com.CO este fake.

Radoi Nicolae said...

Mulțumesc pentru atenționare. Nu am găsit răgaz să răspund imediat cititorilor și comentatorilor bine intenționați ca dvs., dar am acționat imediat. Mulțumesc și pentru înțelegere.