Friday, July 17, 2015

Machiaverlicuri pento-carismatice

Unii naivi se mai lupta cu intrebari de genul: “Cine este in realitate Titel Maghiar?” sau “Care au fost mobilurile pentru care a actionat asa de pervers?” Raspunsurile nu sunt greu de gasit.

Individul este unul dintr-un grup de mai multi  penticostali ce face uz de toata panoplia carismaticilor pentru a atrage pe oameni in aria lor de religiozitate. Nimic de mirat sau de explicat. Titel Maghiar si confratii lui sunt produsul firesc al miscarii pento-carismatice in care dorinta de a conjura puterea lui Dumnezeu cu scopul impresionarii oamenilor si a inregimentarii lor in miscarea lor eretica justifica si impune folosirea minciunii si a minunilor false. Pentru pento-carismatici este mai important sa isi atinga scopurile de racolare decat sa promoveze adevarul!
Deconspirarea tarzie si reticenta a lui Titel Maghiar de catre cei care i-au cantat in struna multa vreme este doar un act de ultim resort, cand lucrurile au luat-o mult prea aiurea iar continuarea sprijinului ar fi facut mai mult rau decat bine miscarii pento-carismatice. Delimitarile de el din partea celor ce l-au sustinut nu sunt nimic mai mult decat machiaverlicuri de la inceput pana la sfarsit.

O alta observatie. Cat de veridice au fost marturiile lui Titel Maghiar tot atat de veridice sunt prorociile carismaticilor si minunile cu care se lauda. Ele apartin aceluiasi gen de lucrari false prin care Satana tine in mreaja ereziei pe carismatici si pe cei care ii admira.

Oare cand se vor satura pento-carismaticii de minciunile in care traiesc de atatia ani?

3 comments:

Anonymous said...

Raspunsul la intrebare e simplu, Biblia ne spune ca in zilele din urma vor veni prooroci mincinosi, ACUM e timpul lor.

Unknown said...

Ești bolnav!

Radoi Nicolae said...

Carismatismul e boala fatală a creștinismului superficial. Goana după senzațional și promovarea senzaționalului este caracteristica principală a carismatismului. Refuzul creștinilor actuali de a se maturiza prin studierea Cuvântului îi face să fie victime ușoare ale mișcării caristmatice impresionate de lucrări mincinoase ca ale lui Simon Magul. Magia și ocultismul sunt la loc de cinste în adunăturile contemporane ce se proclamă a fi biserici. În realitatea sunt sinagogi ale Satanei, din moment ce promovează lucrările de amăgire ale celui rău. Păcat că aveți orbul găinii și nu sunteți în stare să deosebiți lucrările Domnului de cele ale Satanei, pe lucrătorii Domnului de apostolii mincinoși ai Satanei care se dau drept îngeri de lumină. Altfel nu ați caracteriza gratuit pe cel ce a lăsat comentariul anterior.