Friday, February 3, 2017

Discurusul preșdintelui Trump la National Prayer Breakfast

O tradiție începută în 1953 de președintele Eisenhower (National Prayer Breakfast) este continuată de Președintele Trump reliefând valorile ce sunt importante pentru națiunea americană.

El a muțumit tuturor celor ce s-au rugat și se roagă pentru el, arătând că rugăciunile sunt printre cele mai importante mijloace de ajutorare și inspirare. A arătaat că națiunea americană datorează așa de mult militarilor, oameni care tăriesc după principiul Domnului Isus când dovedesc că au dragoste și sunt gata să își dea viața pentruprietenii lor (Ioan 15:13)! Președintele a arătat că libertatea nu este un dar al guvernuui pentru cei guvernați, ci un dar de la Dumnezeu pe care guvernul trebuie să îl apere, nu să îl submineze.


Printre lucrurile ce stau în atenția președintelui este și repudierea amendamentului Johnson, o regulă de la IRS prin care guvernul a sufocat libertatea oamenilor religioși din America. Președintele Trump nu se sfiește să lupte pentru menținerea libertății religioase în USA. Mulți politicieni vorbesc frumos și promit multe, dar președintele Trump acționează, ceea ce îl face să fie deosebit de ceilalți dinaintea lui! Mai mult, acționează fără teamă! Nu este o tresite bătută de vânt, ca și predecesorii lui!

No comments: