Monday, February 20, 2017

Minciuna stă cu presa la masă

Dezinformarea este la cote maxime. Un președinte ce își ține cuvântul este blamat zilnic pentru lucruri imaginare și hulit ca și cel mai mare criminal al istoriei. Comparațiile frecvente cu Hitler sunt dezgustătoare. Familia lui este atacată și supusă unui tratament infam pe motive inventate. Soția lui este atacată de activiștii de stânga până și pentru că a rostit rugăciunea Tatăl nostru și e suspectă de nesinceritate în rostirea acestei rugăciuni! Un președinte ce e proclamat de Prim Ministrul statului Israel că este cel mai bun prieten al evreilor, este declarat de presă ca fiind un anti-semit! Dezinformare la cote maxime!

Inițiativele președintelui american vizează întărirea economiei, securizarea granițelor, întărirea armatei americane, eliminarea terorismului pe plan național și internațional, eliminarea corupției guvernamentale, transformarea departamentelor de stat din agenții ineficiente în agenții performante etc., toate fiind dovezi ale patriotismului său și a dorinței de a scoate țara din mizeria în care a târât-o administrația precedentă. 

Prin opoziția sistematică ce presa liberală o desfășoară față de orice activitate sau inițiativă a președintelui Trump, dovedește că este promotoarea unor interese străine de cele ale poporului american. Presa liberală a devenit un braț al partidului democrat, partid ce luptă pentru socialism și globalism, ambele ideologii ce suprimă libertățile politice și religioase ale cetățenilor. Lipsa de onestitate a politicienilor de stânga este proverbială. Corupția lor este prezentată ca o virtute, minciuna lor ca adevăr obiectiv. Presa asociată cu partidul democrat ar prefera pe Bin Laden în fruntea țării, și Sharia Law în judecătoriile americane. De fapt stânga pregătește și înmânează terorismului islamic funia cu care acesta îi va spânzura.


Singurul care stă în calea barbarismului islamic pornit pe acte teroriste prin care să destabilizeze și să distrugă democrațiile vestice, este președintele Trump, pe care însă presa îl defăimează și îl atacă la fiecare mișcare ce o face. Mai că îți vine să explodezi ca apostolul Pavel: „Schilodească-se odată cei ce vă tulbură...”

No comments: