Monday, March 10, 2014

Lupul moralist se exprimă pe blog

Printre predicatorii ce au o reputaţie foarte urâtă se numără şi Mark Driscoll. Reputaţia infamă şi-a câştigat-o în urma faptului că foloseşte un limbaj murdar, obscen, plin de înjurături, nu numai în particular, ci şi la amvon! Este numit "the swearing preacher" - predicatorul care înjură.

Închipuiţi-vă că un astfel de om cu limbaj murdar vorbeşte despre vorbirea curată ce trebuie să fie caracteristică pentru oamenii lui Dumnezeu! Ei bine, tocmai lucrul acesta îl face Mark Driscoll, şi este citat, culmea, de un discipol al său, care are limbaj la fel de încărcat de excremente lingvistice.

Iată citatul: “One of the ways God cleanses our speech is by inviting us to spend more of our time praying to him and singing to him.” (10 martie 2014). Din moment ce autorul citatului are o vorbire alunecoasă, concluzia este că nu petrece deloc timp cu Dumnezeu, altfel ar fi renunţat la noroiul verbal ce îl dă la iveală când vorbeşte. În ce priveşte bolgul ce a preluat citatul, nu mai este nevoie să vi-l indicăm cu numele, având în vedere reputaţia autorului acestuia, identică cu cea a lui Driscoll. Autorul blogului în loc să meargă la hazna când are presiune internă, îşi varsă producţiile intestinale pe blogul despre care pretinde că este pe primul loc (nici nu dorim să îl contrazicem, deoarece nimeni nu îl întrece în prostituarea cuvântului).  

No comments: