Friday, March 28, 2014

Urâciunea pustiirii



Cu cât papa arată mai desluşit hidoşenia ce îl caracterizează pe el şi instituţia ce o reprezintă, cu atât popularitatea lui creşte.  Mass media face eforturi uriaşe de a-l prezenta într-o lumină favorabilă, având în vedere că valorile şi obiectivele curvei celei mari şi ale coloanei a cincea sunt identice. 

Presa nu scapă ocazia de a-l lăuda ori de câte ori papa mai adaugă o abominaţie la lista lucrurilor pe care le aprobă. Pontiful s-a declarat de acord cu homosexualitatea, cu avortul, cu ateismul, cu socialismul şi cu alte urâciuni de sub soare. Se pare că tot ceea ce este o urâciune înaintea lui Dumnezeu şi tot ceea ce este îndrăgit de pervertiţii speciei umane i-a căzut cu tronc papei, lucru ce ne spune ceva şi despre condiţia spirituală a evanghelicilor ce susţin ecumenismul, inclusiv despre cei din România, cum sunt dionisiacii, conţacii şi călugării canterburgici.  Ce se aseamănă se adună. 

Pe baza aceluiaşi principiu trebuie văzută şi vizita preşedintelui Obama la Vatican. Toţi aceştia au ceva în comun, sarcina lor fiind pregătirea  societatăţii pentru apariţia omului nelegiuirii.

No comments: