Tuesday, December 16, 2014

Un evreu se ridică în apărarea creștinilor persecutați de islamici, pe când președintele Obama tace și încurajează genocidul creștinilor

Ronald S. Louder, președintele organizației World Jewish Congress, a pus o întrebare stânjenitoare pentru administrația Obama: „De ce este lumea tăcută în timp ce creștinii sunt măcelăriți în Orientul Apropiat și în Africa?” 

El arată că în cele două zone menționate comunități întregi de creștini sunt anihilate, regiuni unde acestea au supraviețuit de secole! În Siria peste 500 000 de creștini au fost alungați din așezările lor. În Nigeria sute de creștini au fost dați morții de organizația teroristă Boko Haram și sate întregi și orașe au fost distruse. 

În același timp ONU este preocupată să condamne actele prin care Israelul se apără de atacurile teroriste, dar nu este preocupată să intervină în favoarea creștinilor terorizați și măcelăriți. Tăcerea ONU este criminală. Ronald S. Louder spune că evreii înțeleg mai bine ca oricine ce înseamnă ca lumea să închidă ochii la masacre ce au ca scop eliminarea unui grup oarecare. EL își încheie articolul cu cuvintele: „Această campanie a morții trebuie stopată!” (ChristianPost.com)

No comments: