Monday, December 1, 2014

Urâciunea pustiirii în locul cel sfânt

Cu câteva zile în urmă musulmanii au avut o slujbă religioasă în Catedrala Națiunii Americane din Washington D.C. 
Cine le-a permis și cu ce scop a fost îngăduit acest gest insultător pentru credința creștină? Nu e important să știm cine, ci e important să înțelegem că se împlinesc cuvintele Domnului ce a prevăzut așezarea urâciunii pustiirii în locul cel sfânt. 
Locul Sfânt este acela de unde se proclamă divinitatea lui Isus și suficiența jertfei lui ca mijloc de mântuire pentru toți oamenii. În acel loc însă musulmanii au ținut o slujbă în conformitate cu credința lor ce neagă atât divinitatea lui Hristos, cât și moartea și învierea lui pentru noi. Isus nu mai este mântuitorul lumii, ci unul dintre profeți.
Nu este exclus ca actul acesta singular să devină o normă pentru locașurile de închinare creștine, aceasta datorită conspirației mondiale din care face parte și marele trădător al creștinismului, Hussein Abominațiu, și la care contribuie cu hărnicie și „profesori” români mănăstiriți și conțacminați. Crislamul nu este o idee excentrică, superfluă și pasageră, ci o religie ce se înfige puternic și cuprinde creștinismul deja putrezit de prea multa civilizație decadentă și infectat de prea maligna și emergenta carismanie. Foarte probabil, este religia lui Antichrist. Trăim vremurile apocaliptice.

No comments: