Saturday, June 13, 2015

Lumea carismaticilor – a speluncă a escrocilor și perverșilor ce își închipuie să slujesc interesele lui Dumnezeu prin falsurile ce le promovează

Toți cei care mai cred înt integritatea mișcării carismatice ar trebui să se trezească din somnul rațiunii care zămislește monștri. Amici ca și Cristian Bărbosu și Mike Olari nu sunt victime aleatorii ale unor escroci de ocazie, ci victime sigure și previzibile ale unei conspirații ce folosește minciuna și înșelarea ca modalități de avansare a cauzei mișcării pe care o reprezintă cu necinste. Câtă vreme cei doi, și alții ca ei, se complac în nebuloasa aprobării unor teologii confuze și chestionabile atât sub raport dogmatic, cât și pragmatic, nu vor putea să discearnă adevărul.
Dacă Cristian Bărbosu ar fi fost pe calea adevărului nu ar fi trebuit să se smerească recunoscând că a înghițit balena lui Titel Maghiar. Incidentul cu fictivul Titel Maghiar este mai mult decât simptomatic. Nici Cristian Barbosu, nici Mike Olari nu au avut nevoie de timp pentru a constata înșelăciunea colosală promovată de farsoerii de tipul lui Titel Maghiar, ci au tras intenționat de timp încercând să găsească scuze pentru orbirea de care au dat dovadă, dacă nu sunt cumva părtași la înșelăciunea confecționată de Titel Maghiar și acum, sub imperiul dovezilor se leapădă de Satana de ochii lumii. Oricum, fie într-un fel, fie în altul, nu suntem la capătul enormităților lui Cristian Bărbosu și Mike Olari. Câtă vreme sunt dornici de succes cu orice preț, vor cădea din nou și din nou în fața curentelor eretice ce pustiesc bisericile carismatice și pe cele ce simpatizează cu ele. Niciunul din ei nu vrea să se pocăiască de cauza reală care i-a dus la neplăcuta mărturisire că au fost înșelați, credulitatea soră cu orbirea vizavi de ereziile carismatice și mai nou, emergente. Dacă nu cumva sunt ei înșiși dintre aceia care înșeală în mod intenționat!

etc., etc

3 comments:

Anonymous said...

A fost elucidat cazul Titel Maghiar:

http://family2fam.com/2015/06/26/titel-maghiar-misionarul-impostor/

Radoi Nicolae said...

Dacă a fost elucidat, de ce nu i se dă numele real şi datele personale?

john i said...

Părerea mea, este că acest agent Mitică, a plonjat imaginar la Cluj, în manta de Maghiar, iar pe căi virtuale ”merge” în Sudan, Italia,USA, Indonezia, este orchestrat de tovarăși din Cuba (?), Turda și amoreze din Austria - care la prima vedere programează nunta, primește ”cheile” casei prea-simpaticului cântăreț, fără să fi fost văzut la față!
Și nu vreau să păcătuiesc, dar se pare s-au pus în mișcare colecte...!
Cât de naivi sântem, cât de fragili, iar Domnul spunea: vă las ca pe niște oi în mijlocul lupilor !!!