Thursday, November 5, 2015

Is there no end to their depravity?

Aceasta este întrebarea ridicată de un reporter creștin când analizează încercările unor senatori americani unii practicanți ai homosexualității, alții vânduți iseologiei sodomite de a introduce din nou și  din nou proiecte de lege camuflate care să ceară îndoctrinarea cu sodomia a elevilor în școlile americane (elementare – clasele I-V) și secundare (clasele VI-VIII).

Al Franken, senator democrat din Wisconsin (homosexual declarat), împreună cu alți pervertiți din Senat (Tom Harkin – senator democrat din Iowa) au introdus cu câteva luni în urmă un proiect de lege pe care l-au numit Student Non-Discrimination Act (au făcut lucrul acesta meru în ultimii ani, dar fără success) prin care susțin că opresc „maltratarea” (bullying) elevilor homosexuali de către cei care îi „urăsc”.

În realitate proponenții legii vor să maltrateze pe elevii care rezistă ideologiei homosexuale și să îi forțeze pe aceștia să declare homosexualitatea o practică onorabilă. Proiectul de lege cere oprirea fondurilor federale în școlile care nu promovează agenda homosexualilor, și pretinde elevilor să își raporteze părinții dacă se opun homosexualității!
Ne întrebăm, pe bună dreptate cu reporterul creștin, Is there no end to their depravity?

No comments: