Friday, October 26, 2018

MAI IMPORTANTE MESAJ

Cele mai importante alegeri anticipate din câte au fost vreodată
Rareori există un sezon electoral în care veţi găsi oameni care să spună că aceasta este cea mai importantă alegere din istoria naţiunii noastre! Alegerile care au condus la războiul civil american sunt consemnate drept cel mai important vot al istoriei. Ceea ce face ca alegerile din 2018 să fie extrem de importante este miza lor: democraţia!
 
Oamenii din stânga eşichierului politic suferă de mai multă vreme de o gândire ilogică. Ceea ce-i confruntă pe republicani în acest scrutin electoral este, pur şi simplu, o nebunie! Această gloată va face orice pentru a ne despărţi de libertatea noastră! Nu există un comportament prea ruşinos, prea copilăresc, prea imoral sau neetic! Ei sunt dispuşi să ne distrugă naţiunea, atâta timp cât înseamnă că ei vor fi lăsaţi să domnească asupra masacrului.
 
Este de înţeles că toate emisiunile de comedie din reţelele de televiziune au fost împotriva lui Brett Kavanaugh. Însă ceea ce şochează este cât de execrabile au fost atacurile lor! Un scriitor pentru emisiunea CBS "The Late Show with Stephen Colbert" a celebrat prejudiciul adus reputaţiei judecătorului asociat al Curţii Supreme a Statelor Unite Brett Kavanaugh. "Orice s-ar întâmpla, mă bucur că am distrus viaţa lui Brett Kavanaugh", scrie autoarea Ariel Dumas pe Twitter. Femeia ar trebui concediată pentru comentariul ei, dar ea nu va fi, deoarece cruzimea şi implacabilitatea sunt abilităţile cheie necesare pentru a lucra în industria liberală de divertisment!
Obsesia Democraţilor cu revocarea din funcţie ar trebui să-i îngrijoreze pe toţi oamenii de bine din toate taberele politice. Deja Democraţii au promis că dacă vor recâştiga controlul asupra Congresului Statelor Unite, vor introduce legislaţie pentru revocarea din funcţie a preşedintelui Trump! Senatorul de New Jersey Cory Booker a declarat duminica trecută că probabilitatea revocării din funcţie a judecătorului asociat al Curţi Supreme de Justiţie Brett Kavanaugh nu este exclusă!
Stânga vorbeşte mereu despre necesitatea de restructurare a guvernului, iar Colegiul Electoral ar fi demodat, spun Democraţii, deoarece Hillary Clinton are fi ieşit învingătoare la alegerile prezidenţiale din 2016, dacă ar fi contat o simplă majoritate de voturi. Democraţilor nu le convine că multe state roşii [cu majoritate republicană] dispun de acelaşi număr de senatori în Congresul Statelor Unite: doi! De asemenea, ei sunt de părere că ar trebui să crească numărul judecătorilor Curţii Supreme faţă de cifra decretată de Constituţia Americană (nouă), un şiretlic de care preşedintele Roosevelt a încercat, fără succes, să se folosească.
Părinţii fondatori ai Americii au conceput unul dintre cele mai mari sisteme de guvernare atunci când au elaborat Constituţia Statelor Unite. Acest document ne-a protejat naţiunea de la multe atacuri. Fondatorii ştiau că, dacă oamenii nu vor rămâne morali şi nu se vor teme de Dumnezeu, toate eforturile lor vor fi zadarnice:
„Noi nu avem niciun guvern care să fie înarmat cu puterea de a lupta cu pasiunile omeneşti, neînfrânate de morală şi religie. Avariţia, ambiţia, răzbunarea sau cutezanţa ar rupe legăturile Constituţiei noastre în întregime, ca pe o plasă. Constituţia noastră a fost concepută doar pentru un popor moral şi religios, ea fiind total inadecvată pentru oricare alt sistem de guvernare”.  – John Adams, pe octombrie 11 1798.
„Toate dispoziţiile şi obiceiurile care conduc la prosperitate pe plan politic, religios şi moral sunt un sprijin indispensabil... Să luăm în considerare, cu toată atenţia, prezumţia conform căreia morala nu poate fi susţinută în afara religiei”. – George Washington în discursul său de rămas bun.
Motivul pentru care o perspectivă biblică este atât de importantă pentru o societate civilă este faptul că, fără Dumnezeu, omul nu are nicio busolă morală. După pierderea scrutinului prezidenţial din 2016, ultimele două nominalizări pentru Curtea Supremă şi, sperăm, alegerile anticipate din 6 noiembrie ar trebui să le demonstreze Democraţilor că se îndreaptă în direcţia greşită.
Dar ei cred că o continuare a status qoului este necesară! După ce au eşuat în tentativa de a împiedica confirmarea lui Kavanaugh, acum Democraţii se întreabă dacă nu a sosit timpul să dea dovadă de mai multă implacabilitate. Eric Holder, fostul procuror general sub administraţia Obama, a declarat că atunci când conservatorii “go low”, stânga ar trebui să-i lovească, iar Hillary Clinton a spus că „perioada politeţii s-a încheiat...”
În decursul ultimilor doi ani, a fost împuşcat un membru al camerei deputaţilor, un senator şi-a rupt coastele în cadrul unui atac, iar în ultimele şase cazuri un oficial guvernamental a fost alungat dintr-un restaurant – în toate aceste cazuri victimele fiind Republicani! În eventualitatea că Democraţii vor înceta să se comporte civilizat, Partidul Republican va trebui să se aprovizioneze cu veste antiglonţ!
Nu cred că vom putea stinge furia la care am asistat săptămâna trecută. Există posibilitatea ca Democraţii să sufere o înfrângere totală la urne pe 6 noiembrie, iar ei vor ţipa şi mai tare! Stânga trebuie să devină şi mai nebună, dacă vrea să atingă punctul în care Biblia prezice că va fi parte din ţările care îşi vor închipui că vor reuşi să se războiască cu Însuşi Dumnezeu!
 „Acestea sunt duhuri de demoni, care fac semne şi se duc la regii întregii lumi ca să-i adune pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic” (Apocalipsa 16:14).
„Şi am văzut fiara, regii pământului şi armatele lor adunate ca să poarte război cu Cel Ce călărea pe cal şi cu armata Lui” (Apocalipsa 19:19).

No comments: