Tuesday, October 16, 2018

Întoarcerea la Scriptură, articol scris de Daymond Duck. Preluat Dela Un Prieten

şi tradus de Doru Motz pe 15 octombrie, după originalul publicat pe: October 13, 2018  RRadmin7  
În urmă cu câteva săptămâni am citit un articol scris de un rabin evreu, care spunea că evenimentele din Orientul Mijlociu devin biblice.
Sunt de acord cu domnia sa, însă aş adăuga că aceasta e o chestiune de interes global, nu doar exclusivă Orientului Mijlociu!
Mai întâi, bazându-se pe Psalmul 83 şi pe Ezechiel 38, mulţi învăţători de profeţie cred că în vremurile din urmă Israel va fi implicat într-un război cu vecinii săi.
Preş. Trump a sistat acordarea a milioane de dolari Autorităţii Palestiniene, în contextul în care economia palestinienilor este pe punctul de a se prăbuşi, iar demonstraţiile palestinienilor devin tot mai agresive, mai violente şi mai primejdioase. 
Pe 7 octombrie 2018, premierul palestinian Benjamin Netanyahu a transmis un avertisment că Israel nu va ezita să lanseze o invazie totală a Fâşiei Gaza, în cazul în care situaţia va continua să se agraveze.
În al doilea rând, bazându-se pe cuvintele lui Isus, mulţi învăţători de profeţii prevăd o creştere substanţială a frecvenţei şi intensităţii dezastrelor naturale către sfârşitul epocii actuale.
Pe 28 septembrie 2018, un cutremur cu magnitudinea de 7,5 pe scara Richter şi un tsunami cu valuri de 6 metri s-au abătut asupra unui oraş numit Palu de pe insulele Indoneziei, iar pe 3 octombrie 2018, pe aceleaşi insule a erupt un vulcan.
Aşadar, acea insulă a fost lovită de un cutremur cu intensitatea de 7,5 şi de un tsunami că valuri de 6 metri şi vânturi de 500 de metri pe oră, însoţite de erupţia unui vulcan – toate având loc în aceeaşi săptămână!
Pe 8 octombrie numărul morţilor se apropia de 2.000 de persoane, iar circa 5.000 de persoane erau încă date dispărute; case, întreprinderi, nave şi bărci au fost distruse pe o distanţă de peste o milă de coastă.
În al treilea rând, bazându-se pe cuvintele lui Isus şi ale lui Ioan din cartea Apocalipsa, mulţi învăţători de profeţie cred că ciuma este un semn al perioadei Tribulaţiei.
La sfârşitul lunii septembrie 2018, coasta de est a Statelor Unite a fost lovită de uraganul Florence, care a ucis mai multe persoane, a inundat suprafeţe mari de teren din Carolina de Nord şi de Sud şi a distrus multe case şi întreprinderi.
Pe 3 octombrie 2018, potrivit relatărilor de presă, oamenii care au fost afectaţi de toate aceste lucruri sunt acum atacaţi de ţânţari uriaşi de douăzeci de ori mai mari decât cei obişnuiţi!
În al patrulea rând, pe baza profeţiilor din cărţile Daniel şi Apocalipsa, mulţi învăţători de profeţie cred că în perioada Tribulaţiei se va instaura un guvern mondial.
De mai mulţi ani încoace, profesorii de profeţii au avertizat că globaliştii doresc să predea suveranitatea Statelor Unite unui guvern mondial şi au fost acuzaţi că promovează o teorie a conspiraţiei.
La 24 septembrie 2018, preşedintele Trump a ţinut un discurs la Naţiunile Unite (sediul guvernului mondial) şi a declarat următoarele: „Noi nu vom renunţa niciodată la suveranitatea Americii în faţa unei birocraţii globale nealese, care nu dă socoteală nimănui. America este guvernată de americani”.
În continuare, el a spus: „Noi respingem ideologia globalismului şi îmbrăţişăm doctrina patriotismului”.
Domnia sa a mai spus: „America va alege întotdeauna independenţa şi cooperarea în locul guvernării globale, controlului şi dominaţiei universale”.
Guvernul mondial care va veni este un adevăr biblic, iar nu o teorie conspiraţionistă.
În al cincilea rând, indiferent de ce a declarat preşedintele Trump, pe 30 septembrie 2018, el a obţinut un acord în vederea înlocuirii NAFTA cu USMCA (Acordul Statele Unite-Mexico-Canada).
Potrivit relatărilor de presă, majoritatea celor care au negociat acordul USMCA sunt diplomaţi de carieră şi globalişti din Administraţia Obama şi cele mai multe formulări din textul USMCA au fost copiate din acordul TPP [Trans-Pacific Partership], un acord comercial globalist, menit să determine naţiunile să renunţe la suveranitatea lor.
Îi îndemn pe oameni să se roage ca Senatul American să refuze să aprobe această legislaţie de a îngenunchea suveranitatea Statelor Unite, iar Dumnezeu să-l călăuzească pe preşedintele Trump să împlinească voia Lui!
Îi îndemn pe fraţi să se roage pentru alegerile de luna viitoare şi ca Statele Unite să renunţe la ideea a două state în Israel.
De asemenea, se cuvine să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru că tentativa globalistului George Soros de a cumpăra al nouălea loc al judecătorilor Curţii Supreme, prin mobilizarea gloatelor de demonstranţi, a eşuat.
În al şaselea rând, Biblia ne spune că Neamurile din toate ţările vor vizita Ierusalimul pentru a sărbători Praznicul Corturilor în timpul Mileniului.
Pe 27 septembrie 2018, creştinii din Statele Unite, din America Latină, din Africa şi din Asia, precum şi din alte părţi ale lumii, au mărşăluit pe străzile Ierusalimului, sărbătorind Praznicul Corturilor.
În al şaptelea rând, potrivit Bibliei, regiunea unde se află acum Marea Moartă era o vale bine udată înainte ca Dumnezeu să distrugă Sodoma şi Gomora în zilele lui Lot, dar focul şi pucioasa au lovit acea regiune, pustiind-o (Gen. 13:10; 19:24-28).
Dar Biblia ne spune că în vremurile din urmă vor fi peşti în Marea Moartă (Ezechiel 47:10).
Pe 4 octombrie 2018, s-a relatat că nivelul apei din Marea Moartă este neobişnuit de scăzut, expunând la vedere doline alimentate cu apă dulce subterană, iar într-unele din acestea oamenii de ştiinţă au descoperit peşti şi vegetaţie.
Unii sunt de părere că s-ar putea ca în viitor să se injecteze cu apă desalinizată izvoarele Mării Moarte, favorizând şi mai mult apariţia peştilor.
Israel a alocat deja sumele necesare construirii a încă două uzine de desalinizare a apei.
În al optulea rând, Biblia spune că Dumnezeu îi va binecuvânta pe cei ce-l binecuvântează pe Israel şi-i va blestema pe cei ce-l blestemă pe Israel şi că ceea ce-i fac oamenii lui Israel când se va apropia perioada Tribulaţiei se va întoarce împotriva duşmanilor Israelului (Gen. 12:3; Obad. 1:15).
În timpul Administraţiei Obama, doi lideri ai Partidului Democrat, preşedintele Obama şi doamna Clinton, au folosit banii contribuabililor americani pentru a preveni alegerea premierului israelian Netanyahu.
Dar domnul Netanyahu fost ales, iar partidul democrat a pierdut între timp Casa Albă, Senatul, Camera Reprezentanţilor şi Curtea Supremă!
Pe de altă parte, preşedintele Trump i-a acordat domnului Netanyahu şi Israelului un incredibil de puternic sprijin politic; şi în pofida unei opoziţii fără precedent, el înregistrează victorie după victorie!
Dar oamenii trebuie să se roage pentru America, deoarece preşedintele Comitetului Naţional Democratic caută să se răzbune pe republicani şi a chemat oamenii să-i facă pe republicani „să plătească un preţ” („Orice împărăţie dezbinată împotriva ei înseşi este ruinată şi orice cetate sau casă dezbinată împotriva ei înseşi nu va dăinui”, Matei 12:25).
În al nouălea rând, Biblia spune că toate armele făurite împotriva Israelului vor da greş (Isa. 54:17).
Pe 17 septembrie 2018, Siria a doborât din greşeală un avion rusesc, provocând moartea a 15 militari ruşi.
Rusia a acuzat Israelul şi a folosit incidentul ca scuză pentru a-şi întări sistemele de apărare cu rachete şi de comunicaţii prin satelit din Siria.
Unii cred că modernizarea armatei ruseşti constituie a ameninţare la adresa Israelului şi a capacităţii sale de a se apăra.
Pe 5 octombrie 2018, s-a relatat că preşedintele Trump a ordonat armatei americane să transfere imediat câteva avioane americane stealth de tipul F-35 armatei Israelului.
Aceste avioane nu sunt afectate de noile arme de război ale Rusiei.
În al zecelea rând,  o formă de evlavie, dar tăgăduirea puterii este un semn al zilelor de pe urmă (2 Tim. 3:1-5).
Un grup de senatori americani (care s-ar cuveni să fie exemple de onestitate şi integritate morală), sunt mincinoşi şi orbiţi de realitatea că o femeie poate avorta bebeluşul ei (un păcat tot atât de grav ca sau mai grav decât imoralitatea sexuală, consumul excesiv de alcool sau aruncarea unei bucăţi de gheaţă) şi neagă învăţătura clară a Cuvântului lui Dumnezeu – dacă asta nu e o formă de evlavie atunci nu ştiu ce este o formă de evlavie!
Aceşti ipocriţi cucernici au demonstrat că se poate păcătui fără pic de ruşine şi vinovăţie!
Sunt multe motive să credem că actualele evenimente ale lumii, şi în special cele din Orientul Mijlociu, se adeveresc celor spuse de Scriptură!
Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

No comments: