Tuesday, January 22, 2013

Avortul - o crimă ce nu poate fi justificată în nici un fel

S-au împlinit azi 40 de ani de când Curtea Supremă a Americii a decis că avortul este un drept garantat de Constituția Statelor Unite, ceea ce a însemnat legalizarea uciderii copiilor nenăscuți. În ciuda celor 40 de ani de pervertire a prevederilor Constituției, există cetățeni ce văd clar că avortul nu este altceva decât omucidere protejată de o societate ce și-a pierdut compasul moral. O scriitoare americană, Nancy Harvey,  nu vede nici o deosebire între Germania Nazistă și America partidului democrat, și pe drept cuvânt punctează, apelând la ironie perversitatea gândirii celor ce susțin avortul:

Some of us believe that it is wrong to kill innocent people, and that was the evil of Nazi Germany. Others think that Hitler made a mistake in his categories. It is wrong to kill Jews ans Gypsies, but acceptable to kill unborn and severely disabled.
Unii dintre noi credem că este greșit să omori oameni inocenți, și acesta a fost păcatul Germaniei Naziste. Alții cred că Hitler a greșit numai în privința categoriilor. Este greșit să omori evrei și țigani, dar acceptabil să omori pe cei nenăscuți încă sau pe cei handicapați.

Concluzia logică este că dacă avortul e justificat moral și prin urmare declarat legal, atunci și uciderile lui Hitler au fost morale și legale. Iar dacă uciderile lui Hitler nu pot fi justificate, nici avortul nu poate fi. O rațiune atât de clară și evidentă scapă însă unor minți pervertite cum sunt cele ale membrilor partidului ce se pretinde democratic.

Necazul este că așa cum întreaga țară a Germaniei a plătit un preț greu pentru cei doisprezece ani de nazism, tot astfel America va plăti ca țară prețul greu pentru păcatul avortului legalizat și practicat prin uciderea a mai mult de un milion de copii pe an de patru decade încoace!

No comments: