Monday, March 11, 2013

Musulmanii chiar nu au nici o problemă cu nici o religie – debitează Marius Munteanu


Când știrile care vin de peste tot din societatea islamică indică faptul că musulmanii persecută crunt pe creștinii din societatea lor, mai sunt indivizi care cumpără sloganele oferite de ideologii jihadului, cum că credința islamică ar fi una a păcii, cum că musulmanii oferă libertate religioasă și de închinare altor religii, și alte stupidități de același gen. Unul dintre cei care cred propaganda islamică este domnul Munteanu care ne-a oferit o mostră a gândirii sale dialectice cu privire la înțelegerea fenomenului islamic. El spune: Oricum chiar si in zilele noastre musulmanii apara drepturile crestinilor fara sa-i roage nimeni (Egipt si Sudan).

Îi oferim în continuare câteva date pe care le va digera foarte greu, dacă are stomac cu care poate măcina informațiile reale din lumea islamică.

În martie 2011 un grup masiv de musulmani a atacat suburbia Mokattam din Cairo unde locuiesc creștinii coptici ai capitalei Egiptului.  Casele au fost incendiate, creștinii asaltați pe străzi, cei care s-au apărat au fost uciși pe loc, etc. Sfârșitul zilei a făcut un bilanț de 14 morți și 200 de răniți. Cei răniți și duși la spital s-au lovit acolo de refuzul personalului medical de a le acorda asistență și tratament. Iată felul cum musulmanii „apără” drepturile creștinilor fără să fie solicitați!  Pe ce lume trăiți domnule Munteanu?

Musulmanii din Sudan au practicat genocidul împotriva populației creștine din sudul țării lor timp de două decenii, până ce țara a trebuit să fie împărțită în două pe linia demarcării celor două religii. Iubitori de pace, și acești musulmani din Sudan! În Nigeria sute, chiar mii de creștini au fost uciși cu sânge rece de către musulmanii ce sunt o minoritate în țară, dar extrem de activi în acțiunea lor concertantă de a elimina credința creștină. Alegerile prezidențiale din aprilei 2011 au dat prilejul musulmanilor din Nigeria să omoare 800 de creștini și să determine 14 000 să părăsească zona unde locuiau de teama persecuțiilor. Și musulmanii din Nigeria sunt iubitori de pace și toleranți față de creștini! Domnul Munteanu poate fi mândru de ei! În Mauretania creștinii sunt vânați la fel ca și fiarele sălbatice oridecâte ori sunt găsiți închinându-se în mine părăsite sau alte locuri din pustietate. În Filipine activiștii islamici omoară fără reținere pe creștinii care apar în raza lor de acțiune (cf. Voice Of the Martyrs, decembrie 2011).

Deși constituția Indoneziei garantează libertatea religioasă, în ultimii doi ani 59 de biserici au fost arse, atacate sau vandalizate, raportează VOM, martie 2012. În Malaezia găsești centre de reeducare a creștinilor unde aceștia sunt încarcerați și supuși unui program de convertire la credința islamică prin bătăi, presiuni, torură, etc (VOM, februarie 2012). În Iran, unde forma de guvernământ este una de teocrație islamică, pastoral creștin Yousef Nadarkhani a fost arestat și pus în închisoare pentru simplu motiv că este creștin și a parăsit credința strămoșească.  El a fost condamnat la moarte de foarte toleranții credincioși islamici și numai intervenția viguroasă a guvernelor apusene a determinat pe iranieni să îl elibereze în decembrie 2012. În Somalia creștinii sunt omorâți pe loc dacă asupra lor se găsește literatură creștină. Gruparea Al-Shabab decapitează imediat pe creștinii pe care îi prinde (VOM, iunie 2012 oferă cazuri concrete de martiri ai credinței în Somalia).

Domnul Munteanu este solicitat să documenteze persecuțiile la care sunt supuși musulmanii în țările cu populație majoritară creștină! Că despre cele promovate de religia păcii am spus destule! 

No comments: