Saturday, December 6, 2014

Își menține Barzilai opinia că Rick Warren este un bun păstor și un teolog ce se menține pe linia sănătoasă a Bibliei?

Video clipul de mai jos demostrează ereziile catolice cu care Rick Warren nu are nici o problemă, și induce astfel pe evanghelici în eroare! 

Mulțumim fratelui Dan Paul pentru  materialul excelent expus pe blogul său cu referire la rătăcirea celor ce se asociază cu Roma și Rick Warren. Dacă discursul ar fi tradus în limba română am putea nădăjdui că păstorii din România sau din diapsora vor manifesta mai mult discernământ. Astfel se vor disocia de toți falșii care le calcă pragul bisericilor și vor condamna pe lupii răpitori ce vin să țină conferințe în ograda lor și cu membrii bisericilor lor. 



4 comments:

ion vizitiu said...

ceea ce e clar e ca toti pastorii, preotii, predicatorii platiti sunt niste hoti si talhari ce nu intra pe Poarta in staulul oilor, ci sar gardul ca sa prapadeasca oile.
Ei nu urmeaza pe Marele Pastor si nici pilda apostolului Pavel care muncea cu mainile lui insusi pentru a se intretine. Dar acestia sunt niste stanci ascunse care impiedica pe oricine se apropie de ei, niste nori fara apa care te lasa fara speranta cand e seceta mai grea, dezorienteaza pe oricine privesc spre ei ca la o busola ratacind sufletele oamenilor.

Radoi Nicolae said...

In acelasi timp să nu uităm principiul enunțat de apostolul Pavel: Cine merge la război pe cheltuiala lui; și cine cultivă o vie fără să mînânce din roadele ei? Dumnezeu a rînduit...
Cel plătit e prelatul ce face totul pentru bani. Cel chemat e susținut de Domnul în felul în care Domnul găsește de cuviință. Trist că cei mai mulți consucători religioși nu sunt chemați, ci plătiți.

ion vizitiu said...

Frate, eu cred asa, dupa cum scrie in scriptura, ca apostolul Pavel se refera la dreptul lucratorului crestin iar nu la dreptul trantorului lacom. Pavel se da exemplu pe el insusi si spune urmati-ma pe mine fratilor!
Apostolul Pavel incurajeaza sustinerea celor care plecau din cetate in cetate si dintr-o tara in alta pentru vestirea evangheliei si eu cred ca trebuie sa continuam sa sustinem financiar pe acei ce s-au dedicat 100% evangheliei si au plecat in tari necrestine sa vesteasca evangelia acelor ce nu au auzit de ea, dar nu vad de ce ar trebui sa sustinem un pastor care traieste intr-o tara evanghelizata pentru a predica maxim o ora pe saptamana, si care are posibilitati sa munceasca si sa se intretina singur.

Radoi Nicolae said...

De acord cu ceea ce spuneti, daca toata amunca predicatorului se reduce la vorbit o ora pe saptamana.