Thursday, December 25, 2014

O dorință de Crăciun pentru tot anul

I wish we could put up some of the Christmas spirit in jars and open a jar of it every month. (Better Homes and  Gardens)

Ar fi bine să putem pune spiritul Crăciunului în borcane și să deschidem câte unul în fiecare lună.

De fapt numai aceia sunt creștini care au spiritul Crăciunului și bucuria lui tot anul. Ceilalți pot obține același efect dacă ar avea curajul să își mărturisească păcatele și să creadă în Cel ce a venit să ne curățească de păcate.

Ferice de cel cu fărădelega iertată, ferice de cel cu păcatul acoperit! Ferice de omul căruia Domnul nu îi ține în seamă nelegiuirea și în duhul căruia nu este viclenie! Psalmul 32:1-2

Merry Christmas! Crăciun cu bucurie!

Happy New Year! An Nou Fericit!

4 comments:

Anonymous said...

Wishing You a Joyous Holiday Season and a New Year filled with Joy, Peace and Happiness.
Doresc sa multumesc Fratelui Radoi si echipei de colaboratori pentru postarile pe acest Blog in anul 2014, an ce se apropie de sfarsit. Domnul Isus sa va binecuvinteze cu multa sanatate, putere si curaj sa spuneti adevarul si sa luptati pentru dreptate. Va salut cu Mica 6
:8
Paul

ion vizitiu said...

spiritul craciunului? din care biblie ati luat termenul?

Radoi Nicolae said...

Frate Paul,
Multumim de urări. Avem nevoie de rugăciunile dvs. și ale acelor credincioși ce mai sunt dispuși să lupte pentru adevăr și dreptate, dar care din nefericire sunt tot mai puțini. An Nou cu Domnul!

Radoi Nicolae said...

Frate Vizitiu,
eu am preluat termenul așa cum a fost folosit de revista ce oferea citatul. SPiritul Crăciunului este acela care ne umple de bucurie știind că Dumnezeu ne-a trimis un Mântuitor. Chiar la cei nemântuiți se observă la Crăciun o dorință de a fi mai buni, știind de faptul că DUmnezeu s-a îndurat de noi trimețând pe FIul SĂu în lumea noastră. Nu văd ce e rău cu acest spirit, chiar dacă termenul nu este folosit în Scripturi.
Un An Nou plin de binecuvântări să vă dea Domnul!