Friday, March 20, 2015

Cu sorcova și cu prorociile false - Ben Fărăgău cade și el pradă revelațiilor carismatice


În loc să citeze adevăratele cuvinte ale lui Isus, cele din Scripturi, pastorul Fărăgău citează prorocii false în numele lui Isus!

Ca și când nu ar avea ce să predice, domnul Fărăgău s-a aventurat și el, ca alți negândiți (domnul Gog din țara lui Magog), pe tărâmul profețiilor proferate de prorocii și apostolii falși ai contemporaneității și face din acestea subiect de predică. El nu se pretinde un profet, dar, pe la sfârșitul anului 1999, a citat cu piozitate o prorocie, care între timp s-a dovedit mincinoasă. Au trecut peste 15 ani de la citarea prorociei, dar catastrofele prevăzute pentru fiecare continent au refuzat să se materializeze!

Este de necrezut că un predicator ce se crede ancorat în Cuvântul lui Dumnezeu își poate permite să „citeze” cuvinte ale lui Isus ce nu se găsesc în Biblie! În loc să citeze adevăratele cuvinte ale lui Isus, pastorul Ben Fărăgău citează falsitățile pe care pretinșii proroci le rostesc în numele lui Isus.

Și mai trist, unii îi popularizează găselnițele, iar alții îi le cumpără. Să vezi și să nu crezi!

3 comments:

Anonymous said...

"Ca și când nu ar avea ce să predice, domnul Fărăgău s-a aventurat și el, ca alți negândiți (domnul Gog din țara lui Magog), pe tărâmul profețiilor proferate de prorocii și apostolii falși " ..Mesajul a fost de spus cu vreo trei ani in urma, insa Slava Domnului ca Beni cu prilejul vizitei rudelor din USA si Canada in iarna trecuta a avut mesaje deosebit de puternice despre pocainta si credinta. Iata un exemplu:mesajul de Revelion 2014-2015 in Los Angeles. Merita sa-l asculte orice muritor si dorim ca Domnul sa-i dea mult har lui Beni si sa-l pazeasca de orice cadere.
Stefan

Anonymous said...


http://new.livestream.com/accounts/1436703/events/3695892

http://vimeo.com/115547619

Aici sunt links pentru mesajele din Los Angeles
Stefan

Radoi Nicolae said...

Pentru Ștefan:
M-am conformat dorinței dvs. de a asculta împreună cu ceilalți muritori mesajul domnului Fărăgău, dar m-a dezamăgit prin confuziile pe care le întreține și cu care hrănește mulțimile în predicile sale.
Un lucru care m-a mirat este faptul că nimeni din acea biserică nu a protestat față de doctrinele sale ce neagă harul divin atât în mântuirea noastră cât și în menținerea noastră în mântuire.
Ori poate nu sunt eu conștient de vreun asemenea protest!
Mulțumim pentru link-uri. Un amic m-a sunat furios și m-a acuzat că ceea ce am expus în articoul ce analizaează predica lui Ben Fărăgău este nejustificat, și aceasta pentru că nu am dat locul informației. Ori locul a fost punctat atât de articol cât și de comentariul dvs.
Ca să fiu înțeles, Ben Fărăgău are dreptate când susține că creștinii trebuie să trăiască în ascultare, dar greșește când spune că neascultarea ne retrage harul mântuirii și ne condamnă pentru eternitate, ceea ce demonstrează că nu înțelege corect esența harului divin. Teologia lui referitoare la mântuire și menținerea în mântuire este un amestec ciudat care pune accentul pe factorul uman considerat definitoriu. Dacă așa stau lucrurile, atunci gloria mântuirii este împărțită între Dumnezeu și om, ceea ce este total eronat.