Thursday, October 20, 2011

DIN TRECUTUL FALNIC...4 comments:

Ryab said...

Din trecutul"falnic" in prezentul extrem de nerusinos si tupeist, ar trebui sa spunem.
Imi este greata de micimea si lipsa de caracter a prezentei Uniunii Baptiste din Romania care inca nici acum nu are curajul sa priveasca realitatea trecutului in fata, sa isi curete rindurile de turnatori si securisti si care inca mai tolereaza astfel de "caractere" in rindurile ei.

Echipa Eliberare de sub puterea intunericului said...

Pace!

Am lansat site-ul www.satanism.ro pentru a-i ajuta pe cei care vor sa renunte la ocultism. Va trimitem mai jos pagina de deschidere.

Suntem interesati de promovarea pe bloguri si site-uri crestine, pentru a informa crestinii cu privire la pericolele ocultismului si pentru a gasi colaboratori in lucrare.

Sunteti de acord sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati.

Echipa Eliberare de sub puterea intunericului

www.satanism.ro

www.satanisti.ro

Dacă eşti satanist sau vrăjitor, vrem să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult

Dacă eşti satanist sau vrăjitor, vrem să ştii că Dumnezeu te iubeşte foarte mult

„Poporul care umbla în întuneric vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în ţara umbrei morţii răsare o lumină.” (Isaia 9:2)

Crize, epidemii, catastrofe, conflicte, dezordine sunt doar unele dintre cuvintele pe care le auzim frecvent in ziua de astăzi. Oare este pură întâmplare situaţia în care ne aflăm, sau am fost conduşi aici? Prin acest proiect ne propunem să te informăm cu privire la lucruri mai puţin cunoscute, cu privire la ceea ce va urma, şi să îţi arătăm singura cale de a fi eliberat – Isus Hristos.

Dacă te afli în căutarea adevărului spiritual, misiunea noastră este să te ajutăm să testezi alegerea pe care eşti tentat să o faci, înainte de a te implica pe viaţă într-o spiritualitate care poate să te ducă în direcţia greşită.

Dacă ai fost implicat în satanism, vrăjitorie, magie, spiritism, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici pentru tine. Oferim consiliere biblică, rugăciune, încurajare şi resurse. Suntem dedicaţi Domnului Isus Hristos, care ne-a scos din împărăţia întunericului şi ne-a adus la lumină, şi urmăm modelul Său, fiindcă Lui nu Îi era teamă să petreacă timp cu cei nedoriţi de societate, ca să le arate Calea, Adevărul şi Viaţa.

Vrem să te asigurăm că nu îi urâm pe satanişti sau vrăjitori, nici nu promovăm o astfel de ură. Oricine crede că este în ordine să loveşti, să persecuţi sau chiar să omori un satanist sau un vrăjitor în Numele lui Dumnezeu o face dintr-o gravă neînţelegere a Evangheliei. Isus ne-a chemat să iubim toţi oamenii. Totuşi, te iubim suficient de mult încât să îţi spunem adevărul: ocultismul nu îţi va oferi răspunsurile spirituale pe care le cauţi. Numai Isus o poate face.

Orice ai fi sau orice ai fi făcut, există speranţă şi poţi fi salvat prin credinţa în Isus Hristos. Satan este învins, Isus este viu. El este mai tare decât împărăţia întunericului. Nu mai este nevoie să duci viaţa pe care ai dus-o şi să trăieşti în teamă. Te încurajăm să renunţi la ocultism şi să Îi ceri lui Dumnezeu să îl îndepărteze din viaţa ta. Vino la Isus Hristos chiar acum şi primeşte darul fără plată al salvării şi vieţii eterne.

Anonymous said...

Astfel de pastori nu au frica si rusine nici fata de Dumnezeu si nici fata de oameni, chiar daca sunt atatea dovezi impotriva lor.
S-au inmultit asa de mult in zilele noastre de astazi, sunt pretutindeni, in Romania si in America si de aceea imaginile din biserici sunt asa de jalnice si cei mai multi dintre membrii dorm. Nimanui nu-i pasa. Cum vor da socoteala in fata lui Dumnezeu ?

Mihai Pop said...

Acesti oameni refuza sa demisioneze si sa se retraga undeva sa ceara indurare de la Dumnezeu. Un lucru asemanator am patit si eu cu vicepresedintele Cultului Penticostal Ioan Gurau, care a semnat un act de colaborare cu Securitatea. El a fost in casa mea in 1989 si ma face sa ma intreb daca a doua zi nu cumva baietii cu ochi albastri nu aflau tot ce am discutat cu acest om...
Ce este trist e ca acesti oameni nu isi cer scuze de la nimeni, iar daca zici ceva esti acuzat ca nu esti bun crestin, pentru ca ii judeci, iar Biblia spune sa nu judeci...