Wednesday, October 5, 2011

Vigilenţă faţă de comunismul care, după o expresie americană, "is alive and well"

Mai citind pe ici şi pe colea, am dat pe blogul sorei noastre Rodica Boţan de o informaţie capabilă să producă îngrijorare în toţi cei ce ştim ce este comunismul. Nu, nu am scăpat de comunism odată cu "revoluţiile" anului 1989. Avatarurile acestei ideologii malefice sunt numeroase şi de multe ori seducătoare pentru cei negândiţi, de care lumea, şi America, nu duce lipsă.
Aşa cum comunismul s-a folosit de elemente "creştine" ca Iosif Ţon pentru a-şi construi o imagine pozitivă în lume, tot aşa, reprezentanţii actuali ai comunismului se folosesc de anumite grupuri activiste pentru a-şi promova în mod insidios propria agendă. Citiţi cele de mai jos şi vizionaţi video clipul menţionat. Un lucru care nu este reliefat, dar care este dovedit deja, este că aceeaşi mişcare comunistă se foloseşte de organizaţii ecumenice (ca World Council of Churches) pentru a-şi atinge scopurile politice şi sociale propuse. Ne întrebăm, câţi "creştini" sunt oare angajaţi la ora actuală în promovarea comunismului, ştiind că sunt adepţi ai ecumenismului? Avem specimene de acest soi tot mai multe în România, specimene gălăgioase care activează în cadrul unor organizaţii cu nume umanitare sau educative. Mulţumim sorei Rodica pentru material şi o felicităm că frecventează o biserică al cărei păstor recunoaşte caracterul anticreştin al ideologiilor ce sunt la modă şi avertizează masele ignorante.

"Prin anii '50 am fost asociat cu un grup din Jamaica care studia agenda Comunista pentru tara noastra si pentru intreaga lume. Am fost instiintati sa alertam populatia de pericolul Comunismului, invaluit in haina fina a Socialismului care parea mai putin periculoasa pentru multi din elita noastra intelectuala. Cu mici schimbari in terminologie, in mare din pricina schimbarii limbii folosite in actualitate, agenda a ramas exact aceeasi.
Nu am nici o indoiala ca aceasta agenda a fost implementata cu multa migala si rabdare in ultimii 50 de ani mai mult in Statele Unite decit oriunde altundeva in lume. Video de mai jos ( click pe link) trimite un fior ingrijorator oricarei persoane inteligente care poate sa gindeasca putin si care iubeste America. Ceea ce spune in mod clar si convingator este ceea ce am spus si eu de mai bine de jumatate de secol. Daca nu ti-e teama sa privesti adevarul in fata, te rog vizioneasa micul video.http://www.therightscoop.com/open-thread-grinding-america-down/

Pastorul meu... (Articol preluat de pe http://www.peginduri.com/2011/10/masca-comunismului.html)
Dr Aubrey McGann, PhD., Th.D.
http://www.therightscoop.com/open-thread-grinding-america-down/

No comments: