Friday, October 28, 2011

NOUTATI STRAJERITE...

Iata ceva noutati de pe blogul fratelui Marius Crucereu...
.................
În urmă cu puţin timp pe site-ul străjerilor a apărut un comunicat ciudat. Pare că în “paradis” sînt probleme. Nelu Demeter şi Ilie Popa dau un comunicat, care a dispărut cîteva zile, după care a reapărut. Nelu Peia dă semne de trezire spirituală din…. “trezire” spirituală. Nu pot să spun decît… Aleluia! Slavă Domnului! Raţiunea şi cunoştinţa Scripturilor să triumfe!
Se pare că şi Iosif Ţon dă semne de retragere din mişcarea căreia îi propusese să-i fie teolog de serviciu şi recoltor de fonduri.  A ales să tacă după aşa-zisa “spălare de la Atlanta”. După ce, într-o penibilă slujbă de “recuperare”, în care toată lumea, în afară de Iosif Ţon, a ieşit prost, inclusiv Străjerii, fostul pastor baptist speră să uităm şi să ne facem că plouă, promovîndu-l din nou ca frate întru credinţă, după ce a scuipat pe tot ce a predicat pînă anul trecut. De iertat, dacă se cere iertare, se poate, de uitat…. mă tem că nu. Cine uită trecutul este condamnat să îl repete, spunea Santayana, parcă. Dar despre aceste lucruri… poate că la aniperversarea trecerii dînsului la străjerie.
Am verificat şi încă aştept ultima confirmare a autenticităţii textului de mai jos, dar se pare că textul este autentic. UPDATE: AM PRIMIT CONFIRMAREA DIRECT DE LA NELU PEIA. TEXTUL ESTE AUTENTIC.
Restul articolului il gasiti aici..aici

No comments: