Sunday, September 28, 2014

Fiii împărăției vor fi scoși afară

Cine au fost cei care au venit în ajutorul credincioșilor baptiști din România ce luptau pentru drepturile tuturor creștinilor sub comunism?

Nu au fost conducătorii Cultului de la București sau cei de la conducerea comunităților baptiste! Aceștia au apăsat în rana fraților lor prin trădare deschisă și cererea de a fi condamnați la ani grei de închisoare! 

Nu au fost nici liderii comunităților române baptiste din lumea liberă, cei care aveau microfonul la Radio Europa Liberă și Transworld Radio din Monaco! Aceștia au insistat că ei nu fac politică. De fapt unii dintre ei erau agenți ai Securității. Domnul să nu le țină înseamă păcatul trădării!

Au venit însă în ajutorul nostru oameni temători de Dumnezeu de pretutindeni. Din Franța s-a rostit în favoarea noastră domnul Sergiu Grossu, autorul revistei Catacombes. Din Germania s-au ridicat alte voci în apărarea noastră, oameni pe care nu i-am întâlnit niciodată, dar pentru care m-am rugat ca Dumnezeu să îi răsplătească. Din Statele Unite au intervenit pentru noi unele personalități politice, cum a fost congresmanul Frank Wolf din Virginia. Oameni care nu ne-au cunoscut personal au intervenit pentru noi, iar frații noștri, cei care trebuiau să ne apere în primul rînd, de fapt ne-au prigonit.

Vor veni mulți de la Răsărit și de la Apus și vor sta la masă în împărăția lui Dumnezeu cu Avraam și cu ceilalți patriarhi, iar fiii împărăției vor fi scoși afară!

2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Radoi Nicolae said...

Frate Petrișor,
V-am publicat comentariul într-un articol separat. Mulțumim de cooperare și confirmare a lucrurilor pe care noi le publicăm pe acest blog. Mărturiile celor ce au fost prezenți la evenimentele descrise sunt foarte puternice, și vor trage în balanță greu atunci când istoricii vor discuta, dezbate și scrie istoria epocii de care vorbim.