Tuesday, September 30, 2014

Protestul Nepocăitului


Ca și cum opinia lui de pigmeu ar conta undeva, Nepocăitul dă de știre  că protestează pentru faptul că domnul Otniel Bunaciu a fost desemnat ca președinte al Federației Baptiste Europene. Protestul lui este, chipurile, justificat de faptul că susnumitul președinte a fost în „fruncea” Uniunii Baptiste din România când lui Iosif Țon i se retrăgea ordinarea de pastor baptist!

Să vezi și să nu crezi! Pentru un Nepocăit nu contează faptul că la vârful Federației Baptiste Europene sunt plasați teologi liberali de a căror teologie te sperii căci îi recomandă ca apostați de clasă mare, ci faptul că cel desemnat a luat atitudine față de Iosif Țon când acesta a plecat cu tractorul să are tarlaua carismaticilor. În loc să ia atitudine față de liberalismul celor ce conduc Federația Baptistă Europeană, așa cum ar face-o orice om cu scaun la cap care mai crede în Scripturi, Nepocăitul crede că singurul „păcat” al domnului Otniel Bunaciu este că s-a pronunțat împotriva lui Iosif Țon.

Acolo unde este stricăciune mare, Nepocăitul nu vede nimic problematic, iar acolo unde este virtute, Nepocăitul vede viciu!


Dacă așa stau lucrurile înseamnă că acolo unde el aduce laude lucrurile sunt putrede și vrednice de condamnat, iar criticile și înjurăturile lui sunt o dovadă a integrității celor pe care îi apostrofează.

1 comment:

Anonymous said...

Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau, acesta e Cuvantul lui Dumnezeu pentru noi toti.
Mihai