Monday, November 10, 2014

60 de motive… Mai este nevoie de altele?

Cred că decizia de a vota sau de a nu vota un anume candidat trebuie să aibă la bază o serie de argumente. Eu am găsit 60 de argumente pentru care nu voi vota cu Victor Ponta…

Pentru că a ales să colaboreze cu Vadim, cel care spunea, în decembrie 2012: „Victor Ponta nu are caracter nici cât căţeaua mea, Elodia“.  

Pentru că s-a aliat cu Călin Popescu Tăriceanu, la nevoie. Acelaşi Tăriceanu care, în 2009, i-a propus lui Iohannis să candideze la Preşedinţie din partea PNL. „Nu, mulţumesc, nu acum. Altă dată, poate“, a răspuns atunci Iohannis.

Pentru că a evitat discuţiile cu oficiali americani pe tema statului de drept. În ianuarie, când Victoria Nuland a vizitat România, a lipsit din ţară. Premierul a spus că a călătorit în Italia. În acelaşi timp, vicepremierul Liviu Dragnea declara că Ponta ar fi undeva în ţară, probabil la vânătoare.


Pentru că o comisie special abilitată a Universităţii Bucureşti şi o revistă de ştiinţă din SUA au arătat, negru pe alb, că şi-a plagiat teza de doctorat. Pentru că a declarat, la acea dată, că va demisiona dacă plagiatul va fi dovedit, dar nu a făcut asta.

Citeste mai mult: adev.ro/nem87k

No comments: