Friday, November 7, 2014

Cât de mult iubește familia lui Victor Ponta pe pocăiți

Ilie Sîrbu, socrul lui Victor Ponta avea o soră, Maria Hudman, ce acceptase credința baptistă. Când noi am fost arestați și condamnați, în 1978, ea s-a zbătut mult ca să ne ajute să ieșim cu bine din confruntarea cu autoritățile comuniste. Lucra ca grefier la judecătorie și s-a folosit de toate relațiile pe care le avea în încercarea de a  ne ajuta. Nu a fost ascultată de nici un demnitar.

Fratele ei, Ilie Sîrbu, a ostracizat-o după ce s-a pocăit, și nu a vrut nici măcar să o invite la nunta fiicei lui cu Victor Ponta.  

Moartea a surprins-o pe sora Maria Hudman în Statele Unite cu aproximativ doi ani în urmă. Trupul ei a fost transportat cu avionul în România. La sosirea avionului în București, fratele Mariei, domnul Ilie Sîrbu, a fost contactat de pastorul lugojean Ionel Tuțac și anunțat că trupul sorei lui sosise în București și decedata urma să fie înmormântată de Biserica Baptistă din Lugoj. 

Cu multă amabilitate pastorul Tuțac a încercat să comunice fratelui decedatei datele programului de înmormântare. Domnul Ilie Sîrbu a închis telefonul de îndată ce a înțeles scopul conversației. Nu a venit la înmormântarea sorei lui, nici nu a contactat familia decedatei ca să transmită condoleanțe! 

Să tragem o concluzie? Iată cât  de mult iubește sau stimează socrul lui Victor Ponta pe pocăiți! Și nu este vorba de cei cu fața necunoscută, ci de cei din casa lui! Nu e de mirare că au năpădit belele în viața sa! Oare cât îi iubește Victor Ponta? Și la ce fel de stimă pentru pocăiți trebuie să ne așteptăm în cazul lui? 

4 comments:

Anonymous said...

Acest comentariu este total lipsit de luciditate! Ce are de-a face Socrul lui Ponta cu Ponta? Este lamentabil sa vezi ca oamenii cauta tot felul de gaselnite pentru a influenta votantii. Aceasta lupta este mizerabila, mai ales cand argumentele sunt rupte de realitate. Cati dintre pastorii din lume n-au socri ciudati, prosti sau psihopati? Ce-ar fi sa-i asociem pe toti cu socrii lor si cu faptele acestora???

Radoi Nicolae said...

Ai dreptate când spui că socrul lui Victor Ponta este ca și socrii unor pastori din lume (ciudați, proști, psihopați)!
Citeste și câteva motive care dau de gândit celor ce nu au renunțat să gândească.
http://adevarul.ro/news/politica/60-motive-nu-votez-victor-ponta-1_545b53450d133766a8973e5a/index.html

Radoi Nicolae said...

Motivul pentru care refuzăm să dăm votul lui Ponta nu este socrul său, ci faptele sale. Și nu sunt puține!

Radoi Nicolae said...
This comment has been removed by the author.