Wednesday, January 21, 2015

Politica de avorturi și pierderile produse trezoreriei americane

În 22 ianuarie 1973 Curtea Supremă a Statelor Unite a legalizat avortul în America. Pierderile suferite de atunci de societatea americană se însumează pe multe coloane.
  
Este interesant că un studiu efectuat cu privire la impactul pe care îl are avortul asupra societății americane a concluzionat că minusurile suferite de trezoreria americană prin pierderea a 55 000 000 de persoane (aceasta este cifra vieților eliminate prin avort în SUA din 1973 când s-a legalizat procedura) se ridică la 16 trilioane de dolari.


Studiul a fost efectuat de Jim Denison în folosul organizației Movement for a Better America, și a concluzionat că Produsul Gros Național (GDP) a fost păgubit de 45 de triliarde de dolari, ceea ce înseamnă 16 triliarde pierdere pentru IRS. Când te gândești că datoria națională a SUA se ridică la ora actuală la 16 trilioane de dolari, nu poți să nu faci o legătură între legalizarea avortului și pierderea suferită de societate. Generațiile ulterioare vor plăti cu vârf și îndesat pentru o decizie  dezastruoasă luată de judecătorii Curții Supreme din America. (ChristianPost.com)

No comments: