Thursday, October 22, 2015

Evrei 13:3 este mai actual ca oricând

Aduceți-vă aminte de cei ce sunt în lanțuri, ca și cum ați fi și voi legați cu ei; de cei chinuți, ca unii care și coi sunteți în trup.

Și astăzi creștinii suferă pentru Numele Domnului Iisus. Pastorul Saeed  Abedini, cetățean american de origine iraniană este ținut în închisoare în Iran de câțiva ani pentru crima de a fi construit orfelinate în Iran și de a fi mărturisit numele Domnului Isus. Saeed este bătut în mod frecvent, pus mereu în celula singuratică, amenințat cu moartea de către alți deținuți sau de către gardieni, supus intimidărilor cu amenințarea că nu va ieși din închisoare decât dacă renunță la credința lui creștină și acceptă mahomedanismul. Soția lui informează pe cei interesați să îi susțină în rugăciune că soțul ei nu va ceda niciodată în fața amenințărilor ci va rămâne credincios credinței în Fiul lui Dumnezeu.


Recent Judecătoria Revoluției din Iran a condamnat la închisoare încă 18  creștini pentru simplul motiv că au părăsit credința islamică și au adoptat credința în Isus. Să ne rugăm pentru cei închiși pentru evanghelie, ca și cum noi înșine am fi acolo cu ei (Evrei 13:3).

No comments: