Monday, January 26, 2015

Barbaria religiei păcii

În timp ce politicienii Americii și Europei fac concesii după concesii musulmanilor ce se stabilesc în țările Vestului desemnând Islamul ca religie a păcii, în timp ce cetățenii sunt timorați de acțiunile de intimidare desfășurate de musulmani în țările de adopție, în Orientul Apropiat musulmanii își arată adevărata față. 

ISIS, care a cucerit teritorii din Siria și Irak, ucide cu barbarie pe toți creștinii care refuză convertirea la religia păcii. Nu scapă nici femeile, nici copiii mici ai creștinilor. Bărbații sunt uciși, femeile și fetele vândute ca sclave și băieții sunt ridicați în lănci, spintecați și decapitați. 

Aceasta este religia pe care politcienii o numesc a păcii. Aceasta este religia pe care domnul Miroslav Volf și adepții lui înveșmântați în piei de oaie ne cer să o îmbrățișăm, adepți ce s-au cocoțat și la catedrele unor seminarii evanghelice din România. (ChristianPost.com; ChristianHeadlines.com).

2 comments:

Anonymous said...

Domnul sa ne daruiasca intelepciune necesara sa discernem binele de rau si puterea sa ne alipim tare de bine.
Apreciez curajul si cu care sunt publicate articolele pe blog.
Liviu

Radoi Nicolae said...

Fratele meu Liviu,
Nu datorez nimănui nimic, ci numai Domnului. De aceea vreau să prezint obiectiv lucrurile pe care le abordez pe glog. Datoria mea, printre altele, este să expun lașitatea celor ce se numesc păstori ai turmei Domnului dar nu au făcut nimic pentru cei persecutați de comuniști și nu fac nici acum nimic pentru noile generații de creștini care sunt expuse furiei musulmane.
Mai trist, unii pledează pentru un dialog cu musulmanii, ca și cum dialogul îi ajută pe musulmani în condiția lor mizerabilă, și nu proclamarea fără rezerve a Evangheliei creștine!
De fapt atâta vreme cât nu le spunem clar că sunt adepții unei religii false cu cerințe demonice, nu avem șanasa să îi aducem la adevăr.