Friday, November 7, 2014

Cu cine a votat Barzilai?

Din motive tehnice unele comentarii nu au putut fi postate la articolul
Le oferim cititorilor noștri acum două astfel de comentarii cu dorința de a evalua ei înșiși unde este adevărul.

„Legat de disputa privitoare la susținerea la președinție a lui Barak Obama de către Barzilai se pare că pastorul californian spune una cu gura și face alta cu fapta.
Sau poate a acționat după principiul îndrăgit domniei sale, semnalizează la dreapta și o ia la stânga. Dacă a votat sau nu pe Obama (el susine că nu l-a votat, dar nu specifică în care cursă nu l-a votat, deoarece Obama a candidat pentru două mandate) nu este atât de important cât este de important că în alegerile prezidențiale din 2008 a prezentat mereu pe Obama ca o mare speranță pentru America și implicit a motivat pe oameni să îl voteze.

După alegerea lui Obama laudele lui Barzilai la adresa acestuia s-au înmulțit, chiar dacă lucrul acesta s-a făcut sub forma citării unor articole din presa internațională. De pildă afirmația că America și-a "reparat" imaginea "printr-o singură mutare de șah...”
Cât de bine și-a reparat-o se vede din faptul că din start noul președinte a călcat cu stângul, prabusind America in cea mai adinca prapastie,din puct de vedere politic, economic,si mai ales moral. America nu a fost niciodată mai afundată în noroi din punct de vedere moral ca în perioada de tiranie a Kenianului.

Domnul Barzilai s-a făcut vinovat în fața lui Dumnezeu prin faptul că în aceea vreme a încurajat alegerea lui B.O. prin mediul virtual, cât și în biserica sa, incurajindu-i pe oameni să-l voteza ca fiind cel mai indicat.

Faptul că astăzi neagă că l-ar fi votat nu este credibil, deoarece faptele lui de atunci îl dau de gol. Articolele și comentariile prezente pe blogul său la data primei candidaturi a kenianului sunt grăitoare. Alegerea de articole din presa vremii laudative la adresa lui Obama sunt și ele un incidiu unde îi era inima în acele zile. Prin vorbele și acțiunile sale Barzilai a contribuit la alegerea ca președinte a unui socialist la cârma Americii. Sunt și eu unul ce crede că venirea lui Barzilai în America în anii 1980 este legată de interesele socio-comuniștilor din România pe care acelșia le voiau promovate și în America. A dovedit-o din plin de când a fost președinte în Asociația Baptistă Română, fiindcă el a avut și are încă un mare rol în căderea Asociației, care nu mai reprezintă  bisericile și interesele reale ale Împărăției lui Dumnezeu, ci îi reprezinta pe ceice practică dictonul
"Corb la corb nu-și scoate ochii".

În concluzie, se vede că între B.O. și D.B. este o mare asemănare, de culoare și de caracter, amândoi au același scop, amândoi sunt promotori ai socialismului și implicit ai unei politici înșelătoare.”
                                                               Cornel M.

„In comentariul lui, Barzilai sustine ca nu a votat pe Obama, dar in
articolul lui din 2998, se vede clar si fara ironie ca nepriceperea sa l-a dus la actul necugetat de a lua-o la stinga, incurajind alegerea unui democrat ateu, corupt si murdar si azi nu se mai poate dezvinovati fiindca fapta lui e inregistrata undeva sus in ceruri unde nu mai are nici-o sansa de spalare.

Rusine, rusine lui Barzilai fiindca indirect a sustinut scoaterea lui Dumnezeu din scoli si din America...

Rusine tie, Barzilai ca la ora actuala ai lăudat actiunea Universitătii Emanuel de a-l invita pe Victor Ponta la capela Universitătii. Din nou transpar simpatiile socialiste pe care le aveti. Este acesta un indiciu cumva a nostalgiei după vremurile de aur care au dus societatea românească pe culmile socialismului multilateral dezvoltat?


                                               Costel A.

1 comment:

Dinu said...

Ale cui sunt aceste cuvinte?

Fara nici o indoiala, alegerea unui negru la Casa Alba a stins lumanarea multora din critica rasismului american. Daca tinerii de culoare vor fi scosi din fatalismul si resemnarea lor si mobilizati sa intre in categoriile productive ale tarii, cu atat mai bine! Un presedinte de aceasta natura ofera parca lumii “o alta America”, transformata peste noapte din Muma Padurii in Ileana Cosanzeana. Bravo “fiilor veacului acestuia” care se dovesesc din cand in cand mai intelepti decat fiii Imparatiei. Daca unele biserici si-ar schimba liderii cand este nevoie, atmosfera ar fi in multe locuri mult mai “primavarateca”

Sunt cuvintele lui Barzilai în 2008. Parcă era plin de bucurie de reușita lui Obama! Pe cine vrea să înșele cu pretenția că nu a votat pe Obama?